Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

SAHTE İNSANLAR…

06 Şubat 2017 - 20:10

Merhaba sayın okuyucularımız. Bu haftaki yazımda biraz sahte insanlara değinmek istiyorum. Neden mi? Belki etrafınızda, İş hayatınızda birçok insan vardır. Kimi akrabanız, kimi arkadaşınız, kimi sevdiğiniz insanlar sizleri gözünü kırpmadan kandırabiliyor. Bu dünya çıkar dünyası olmuş. Düşsen bir tekmede dostun vururmuş. Sadece işi görünene kadardır dostluk, işine yaradığın kadardır dostluk, işi bittimi söküp atar seni hayatından. Anlayan anlamıştır bu yazımdan zaten.

Diğer bir konum ise şudur İzmir’de ve Türkiye’de binlerce STK var. Bu STK’lar ne işe yarar hiç sordunuz mu kendinize? Tamam, gurbette yaşayan insanlar birleşerek bir dernek kurar ve bu dernekte bir nebze olsa birlik beraberlik içinde ve de yardıma muhtaç hemşerilerine yardım etmekte mükelleftir ama gel gelelim bazı dernekler sırf kendi çıkarlarına hizmet etmekte vede siyasi arenanalar da boy göstermekte.  Etkinlik yapmaz, bir işe yaramaz, kimseye faydası olmaz insanlar dolu…

Orada burada hava atarak sırf bana başkan desinler için değildir dernekçilik. Bazen doğru konuşursun, eleştirirsin seni susturmaya çalışırlar. Çünkü haklısın. Zorlarına gidiyordur. Nitekim bu dernekçilikte değil her yerde aynı. Kamu kuruluşlarında vs.vs. susturuluyorsun arkadaş!

Kalın sağlıcakla…              

YORUMLAR

  • 0 Yorum