Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

HERKES İŞİNİ LAYIKIYLA YAPSIN…

05 Haziran 2022 - 22:00

Merhaba sayın okuyucular sizlere vatandaşlardan gelen şikâyet ve talepleri dile getirmek istiyorum.

İzmir’de vatandaşlardan gelen talepler Doğalgaz ve İnternet ile ilgili alt yapı sorunları, İzmir’in birçok bölgesinde Doğalgaz ve İnternet alt yapısının olmaması geliyor.  Vatandaşın biri Çiğli’de dairesinin doğalgaz projesini eksiksiz yapmasına rağmen 3 aydır çözüm bulamıyor. Yanlış anlaşılmasın bu yer dediğim bölge gayet merkezi ve çarşı içinde bir yer, dağ başında falan değil. 

Düşününki adamın evinin karşısında aynı sokakta arada 10 metre var veya yok gelip giden olmamış. Bu vatandaş aylardır gitmediği yer kalmadı, Belediye gitti olmadı, İzmir Gaz’a gitti olmadı. Şimdide çözüm bulunur diye CİMER’e şikâyette bulundu. ve inanın bunun gibi birçok mağdur var. Faturalara gelince tereddütsüz çatır çatır alıyor. Âmâ iş yapmaya gelince geçiştiriyor.

Diğer bir konu ise yine aynı bölgede 2 aydır internet bağlanamaması. Burası köy değil dikkat çekmek isterim Yine Çiğli’nin göbeği Üniversitenin olduğu bölgede etrafında ise  kafelerle dolu bir yer, Türk Telekom şirketi gelipte alta yapı yapmıyor. Aslında öyle komik ki adamın evinin yanında internet var karşısında var ama kendine alamıyor. Bu kadar ağır hizmet veren firmalardan vatandaşlar çok şikâyetçi.

Daha öncede habere konu etmiştim. Bornova’da internet alt yapısının kabloları kopmuş veya çalınmış 15 gün boyunca hiçbir yetkili ilgilenmemiş.
Sonra gazeteyi arayıp sorunun nerden kaynaklandığını soruyor. İyide zaten haberde adres falan belli gidip yapında bizde teşekkür babında işte yetkililer geldi.  Sorunu çözdü diyelim.
O yüzden lütfen iş-in-izi layıkıyla yapın…

YORUMLAR

  • 0 Yorum