Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

İZMİRLİLER KARA ALIŞMIŞ DEĞİL

11 Ocak 2017 - 22:31

Merhaba sayın okuyucularımız bu haftaki yazımda İzmir’de kar istilası oldu adeta yıllardır İzmirliler böyle kar yağışı görmemişti. Trafik felç oldu İzmir büyükşehir belediyesi yeteri kadar çalıştı mı bunu siz söyleyin ilçelerden sadece Bornova belediyesi kar ile mücadelede bulunarak basına boy boy fotoğraflar atarak insanların gözüne sokuyor. İyide zaten yapmak zorundasın vatandaş mı yapacak bunu reklam etmeye ne hacet peki doğudaki iller ne yapsın onlar 7/24 karla mücadele ediyor bir sürü para harcıyor.

İzmir’de okullar 1 gün tatil olurken Okulların tatil edilmediği Erzurum'da veliler isyanda: Bizim çocuklar kutup ayısı mı?

Twitter üzerinden tepkilerini dile getiren Erzurumlular, il genelindeki okulların tatil edilmesini isterken, bir Twitter kullanıcısı, “Batıda okullar tatil edilirken Erzurum’da daha tatil edilmedi. Gerçekten enteresan” diye yazdı.

 

‘EKSİ 38, HÂLÂ OKULA GİDİRLER’

Twitter üzerinden Erzurum’da okulların tatil edilmemesine gösterilen tepkilerden bazıları şöyle:

 

Burcu Tatar @BurcuTatar27: Erzurumluların haklı isyanı. -32 de okullar neden tatil edilmiyor. Bizim çocuklarımız “kutup ayısımı” #Erzurum #MEB

 

Fatih Altan @fatihaltanf: İstanbul’da kar yağmış bazı üniversiteler tatil vermiş biz Erzurum’da - 34 de okula gidiyoruz kutup ayısı mıyız biz.

 

Nizan @proleter5: Erzurum’da yaşayanlar kutup ayısı mı? -32 derece okul tatil olmuyor.

 

Atilla Dilaver @AtillaDilaver: İstanbul’da okulların tatil edilmesinden sonra Erzurum’lu soruyor: “ La gardaş bizim uşahlar kutup ayısı mı -36 okula hâlâ gidirler..”

 

Kendim bu durumu yaşadığım için söylüyorum. İzmir’in dağlarında görev yapan Askerler ve bazı personeller ne zorluk çekiyor bir bilseniz. Allah yardımcıları olsun…

 

Kalın sağlıcakla…

kar.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum