Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

BU ÜLKE HEPİMİZİN…

18 Temmuz 2016 - 23:37

Ülkemizde yaşanan darbe teşebbüsü hepimizi derinden yaraladı neyseki halkımız ve polisimiz buna dur dedi. Âmâ bazen sosyal medyada paylaştığınız yazılara dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyorum.

Okuduğunuz, işittiğiniz bilgiler sırf işinize geliyor diye gerçekliğine emin olmadan yaymaya kalkışmayın. Haktır vebaldir. Özellikle bu darbe girişimi sürecinde veya benzer siyasi gerilimlerde lütfen ayrıştırıcı, bölücü bir dil kullanmayalım. Eksilerek veya bölünerek bu ülke bu vatan yol alamaz. Kendinizi on numara vatansever görseniz bile geride bıraktıklarınız her seferinde ayağınıza çelme takacaktır. Böylelikle ne siz ilerlersiniz ne de vatan. Kimseyi sizin gibi düşünmüyor diye Geri zekâlı hain ilan etmeyin. Eğer bir fikriniz varsa saygı çerçevesinde kendi cümlelerinizle ifade edin. Görüşlerinizi ifade ederken hakaret etmeyin. En anlamlı en doğru bilgiler bile ancak ahlaklı dudaklar arasından çıkarsa anlam kazanır. Biliyorum ki hiçbirimiz ne üç, beş darbeci yüzünden askere düşman olacağız, ne de üç, beş kendini bilmez cani vatandaş yüzünden bu millete düşman olacağız. Fikrimiz,Irkımız, Partimiz farklı olsa bile devletimiz tektir.

Not: Yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimdir. Tavsiye ve rica niteliğindedir. Kesinlikle kimseye akıl vermek haddim de hakkım da değildir.

Saygılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum