Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

BAZILARI REKLAM PEŞİNDE…

08 Aralık 2016 - 21:15

Merhaba sayın okuyucularımız geçen hafta dolardan bahsetmiştim şimdi yine dolara değinmek istiyorum.

Dolar cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile vatandaşların dolar bozdurarak milli ekonomiye katkısı ile nihayet düşüş göstermeye başladı.

Fakat bazı vatandaşlarımız bu durumu birazda reklama çeviriyor, Desinler için yok dolar bozdurana şu kampanya bu kampanya, Bazıları gerçekten duyarlı davranıyor ama bazı esnafta reklam yapmak için iyi seçim diyebilirim.

İsim vermek istemiyorum adı bende kalsın İzmirli bir iş adamı da 1 milyon dolarını bozdurarak kendini insanların gözünde zengin göstermek için milletin gözüne mi sokuyor. Parası olan var olmayan var yapacak isen gizli yap reklam yapmanın ne anlamı var yoksa Cumhurbaşkanının ve başbakanın gözüne girmeyemi çalışıyor siz düşünün artık.

Gelelim diğer bir konuya Aralık ayında hemen hemen çoğu (STK) sivil toplum örgütleri olağan genel kurula hazırlanıyor ya yeni başkanını seçecek veya güven tazeleyecekler. Ama bazıları var ki siyasi anlamda yerim olsun söz sahibi olayım diye başkanlığa talip olur. Aslında çoğunun derdi hemşerilik veya insanlara fayda olacağım diye değildir sırf kendi menfaatleri içindir.

Kalın sağlıcakla…              

YORUMLAR

  • 0 Yorum