Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

SEÇİME RAMAK KALA…

05 Haziran 2015 - 03:07

Seçime ramak kala genel seçimle ilgili son yazım olacak.İzmir’de genel seçim heyecanının sonuna yaklaştık.

Hangi parti veya hangi aday daha çalışkan biraz onlardan bahsedeyim.Öncelikle mitinglerden bahsedersek, 3 partinin mitingide hemen hemen aynı gibi geçti.Tek sürpriz olan HDP’nin bir hayli fazla insanı miting alanına toplaması oldu.

Ak Parti ve CHP mitinglerine bakacak olursak aralarında pek fazla bir şey yok sanırım ama CHP’nin daha fazla dinleyici toplayacağından kimsenin şüphesi yoktu.Nitekim herzaman yapılan mitingler gibi aynı kalabalık bu son mitingde de vardı.

Şöyle İzmir’de hangi partinin vekili daha çok çalıştı dersek herhâlde MHP derim.Sıra numaraları nerede olursa olsun 1.sıra adayıymış gibi diğer adaylarda çalıştı.

Belki bazıları gibi boy boy reklam fotoğrafları olmasa da,halka karışmalarından rahatlıkla bu sonuca varabiliriz.

Bu genel seçimde STK’ları -bazı STK’lar hariç tabi- bütün partiler unuttu. Yada ‘’Ceketimi koysam kazanacağım, o dernekten zaten bana oy gelecektir’’ gibi bir gaflete düştüler. Ancak 8 Haziran sabahı görülecek ki kazın ayağı hiç öyle değil.

Dikkat ettiğim bir konu var.Hemen hemen hiçbir Belediye Başkanı milletvekili adayları ile beraber seçim çalışmalarına katılmadılar.

Buradan adaylardan tebrik etmek istediğim iki isim var.MHP 1.bölge 13.sıra adayı Lütfi KILIÇ ve 2.bölge 9.sıra adayı Taşkın IŞIK. Gerçekten parti için gecesini gündüzüne katıp çalıştılar, umarım genel merkez bu vekil adaylarını görmemezlikten gelmez.

Kalın sağlıcakla…

YORUMLAR

  • 0 Yorum