Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

MHP İZMİR’DE HANGİ İLÇELERİ İSTEYECEK VE SÜRPRİZLER…

16 Aralık 2018 - 19:48

Merhaba sayın okuyucularımız malumunuz gündem yerel seçimler şimdi gelelim son gelişmelere Ak Parti İstanbul hariç tüm belediye başkan adaylarını kamuoyuna açıkladı. Şimdi gözler ilçelerde ne zaman açıklanacak diye herkes bekliyor ben tarih vereyim ilçe adayları 22-24 Aralık’ta açıklaması gelen bilgiler arasında.

MHP Hangi ilçeleri isteyecek

AK Parti-MHP İzmir’de ittifak kurdukları için MHP birkaç ilçeden kendi adayını çıkaracağı gelen bilgiler arasında Ak Parti bu ilçelerden aday çıkarmayıp MHP’yi desteleyecek MHP’nin istediği bu ilçeler ise Aliağa, Foça, Bergama ve Kiraz belki bir kaç ilçe daha eklenebilir.

CHP’de ise 18 Aralıkta toplanacak olan PM’den sonra birçok illeri açıklaması bekleniyor fakat İzmir ilçeleri bu tarihte açıklanmayacak ilçeleri Büyükşehir belediye başkan adayı kim olursa genel merkez ile istişare ederek belirleyecektir. İlçe adaylarının açıklanması ise Ocak ayı içinde olacak.

Bayraklı için sürpriz isimler

Ak parti’de Özgür Hızal’ın aday olması gelen bilgiler arasında.

CHP’de ise 18 aday adayı başvurusunu yapmıştı fakat öğrendiğim kadarıyla 3 isim daha gizli gizli Bayraklı için koşturduğunu söyleyebilirim. Bu isimler Erdal Aksünger, Ali Engin, Cihan Türsen

2019 yerel seçimleri önceki seçimlere nazaran daha heyecanlı geçeceğini söyleyebilirim.

Kalın sağlıcakla…

YORUMLAR

  • 0 Yorum