Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

KARABAĞCILAR İLE YÜKSELCİLER KARŞI KARŞIYA

31 Aralık 2015 - 22:29

Geçen hafta CHP İzmir il başkanlığı kongresinde az bir oyla kaybeden Bayraklı Belediye başkanı Hasan Karabağ destekli Nevzat Kavalar ve yine ayrılmaz ekibi Bayraklı CHP ilçe başkanı Cemalettin Alper Bornova ilçe başkanı Nevzat kavalar ve Konak ilçe başkanı M.Şakir Başak apar topar sürpriz bir şekilde Ankara’ya gittiler.



Peki, gitmesine gittiler de neden CHP il başkanı Alaattin Yüksel’den izin almadan gittiler bu bir soru işareti.

Bu kadar da başına buyruk olunmaz ki canım. İl başkanını delegeler seçti ve seçimi kazandı Alaattin Yüksel, bunu artık kabullenin. Ne yani şimdi muhalif mi oluyorsunuz? Bir nevi savaş mı ilan ediyorsunuz? Bence yakışmadı size, bir de Sayın Kılıçdaroğlu başkanlara söylediği sözde kavga görüntüsü vermeyin artık demesini hatırlayın. Bence sizden başka kimse kavga etmiyor. Kusura bakmayın eğer Ankara’yı özledi iseniz bekleseydiniz CHP İl başkanı ile beraber gitseydiniz.

2019 yerel seçim planları bu süreçte zor gibi görünüyor diyebilirim.3 kişiye karşın 21 belediye başkanı ve 27 ilçe başkanına karşı 3 kişinin zaferle çıkması zor gibi görünüyor.

Bu Kocaoğlu ile Hasan Karabağ’ın savaşıdır ama bu savaşa ilçe başkanları katılmamalıdır. Bence daha bu durum epey sürecek gibi görünüyor. Ben Kocaoğlu’nun bulunduğu açılışlarda hiç Hasan Karabağ’ı görmedim. Eğer davet edilmiyorsa onu da bilemem tabi.

Kalın sağlıcakla. İyi seneler herkese…

YORUMLAR

  • 0 Yorum