Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

İLÇE BAŞKANLIĞINI BECEREBİLİR Mİ?

15 Temmuz 2015 - 19:50

Merhaba Sayın Ege Olay Gazetesi okuyucuları…

Yazıma başlamadan önce Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Birkaç haftadır siyasi yazı yazmıyorum; çünkü artık genel seçim bitti vatandaş koalisyona kilitlenmiş vaziyette…

Biraz yerel seçimden bahsedersek bu yazımda Ak Parti İl eski gençlik kolları başkanı aynı zamanda Milletvekili adayı Bilal Kırkpınar’dan bahsetmek istiyorum.

Bu aralar duyduğum kadarı ile Bayraklı Ak Parti ilçe başkanlığına ismi geçiyormuş ama zannedersem bu duyumlardan kendinin de haberi var.

Nitekim Bayraklı ilçesi hayli zor bir yer masrafları da fazla yürütmesi de güç, diğer bir özellik ise Bayraklı da Erzurumlu sayısı çok fazla…

Bilal Kırkpınar da Erzurumlu olduğu için Ak Parti genel merkezinde ilçe başkanlığına düşünülebilir yaklaşımı olmasıdır.

Ama Bilal Kırkpınar ilçe başkanlığı becerebilir mi onu bilemem ama konuştuğum bazı Erzurum dernekleri de Kırkpınar’ın Bayraklıya ilçe başkanı olmasından yana değil.

Ama başkan olduğu zaman Bayraklı’daki oy oranlarını da etkileyeceğinden şüphem yoktur. Aslına bakarsanız Bayraklıya paralı bir başkan lazım şuan bulunan mevcut ilçe binasının kirası hayli fazla bu nedenle de en kısa zamanda boşaltıp daha ucuz bir yere taşınması iyi olacaktır.

 

NOT: Ayrıca eğer sırf hemşeriler Bayraklı’da fazla diye daha çok oy alırım düşüncesi olmasın kimsede... Her dernek kendi siyasi görüşünde kimi CHP’li kimi MHP’li mimi Ak Partili o yüzden dikkat etmek lazım hatta ve hatta çoğu dernek belediye CHP’li diye CHP’ye destek veriyor. Hemşeri işi boş iş bana göre…

Kalın sağılacakla…

YORUMLAR

  • 0 Yorum