Reklam
Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

CHP’DE BEDRİ SERTER DÖNEMİ

10 Ocak 2015 - 00:26

Bu hafta CHP’de gündem bir hayli karışık.CHP Genel Merkezi İzmir il başkanı olarak yerel seçimlerde Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı olan iş adamı Bedri Sertel’i layık gördü.Ancak İzmir yedek il yönetimi, Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’e “ Biz uygun bulmadık’’ diyerek kedi aralarında oylama yaptılar . ‘’Oylamada 12 kabul oyuna karşılık 10 red oyu çıktı” denilerek Bingöl’e iletildi. Oylama sonuçlarından yüksek bir güvenoyu çıkmamasına rağmen Tekin Bingöl, Genel Merkezin tercihine bağlı kalarak ‘’MYK’nın kararı karardır ve Bedri Sertel, yeni il başkanımızdır, hayırlı olsun’’ dedi.
Bence Bedri Sertel gayet pozitif bir insandır. Aday adaylık sürecinden beridir tanırım, hatta dün telefonla arayarak hayırlı olsun dileklerinde bulundum.Yine söylüyorum bu duruma gayet çok sevindim. Karşı çıkanlar olsa bile İzmir’e şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Görüldüğü üzere bu duruma karşı çıkanlar var. Hele hele 3 ismin istemediği Bedri Sertel’i bakalım önümüzdeki süreçlerde neler bekleyecek? Bedri Sertel’in partilileri kucaklayacağı ve toparlayıcı bir isim olacağını bildirmek isterim. Genel merkezin verdiği bu karara saygı duymak lazım.
Kalın sağlıcakla.
Bedri Sertel Kimdir?
Bedri Serter, 3 Şubat 1960 tarihinde İzmir’de doğdu. 9 Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Serter, İzmir ve Türkiye’nin önde gelen mobilya firmalarından Serter Mobilya San. Tic. Ltd. Şirketi’nin kurucusu ve sahibidir. Huriye Serter ile evli olan Bedri Serter Yağız ve İlayda isimli 2 çocuk sahibidir.15 yıldır CHP üyesi olan Serter; 2004-2009 yılları arası Konak Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkanvekilliği, 2005-2008 yılları arası CHP İzmir Kurultay Delegeliği 2009 yılından beri CHP İzmir İl Bilim Kültür ve Yönetim Platformu Sanayi Grubu kurucusu ve faal üyesidir .Ege Genç İşadamları Derneği(EGİAD)’nin 1992 yılı kurucu üyesi olan Serter; 1996-2001 yılları arası İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeliği, 1991 yılından beri Ege Bölgesi Sanayii Odası (EBSO) üyesi, Mobilya Komite Üyesi, 2005 yılından beri İzmir Sanayici İşadamları Derneği (İZSİAD) Danışma Kurulu Üyeliği, 1985’ten beri İzmir Mobilyacılar Odası aktif üyesi, Ofis Mobilyacıları Derneği(OMSİAD) üyesi, İzmirliler Derneği, İzmir Antalyalılar Derneği, TÜRGÖK Onur Üyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği Konak Şubesi Onur Üyesi, 2010-2011 yılları 2440. Bölge Rotary Federasyonu Başkan Yardımcılığı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum