Reklam
Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

Belirsizlik Seçmenlere zarar veriyor

20 Ocak 2019 - 13:36

Merhaba sayın okuyucularımız malumuz seçim çalışmaları Ak parti’de başladı fakat CHP’de henüz başlamadı CHP’nin İzmir adaylarını açıklamaması seçmenlere zarar vereceğini belirtebilirim.

Sürpriz olarak Aziz Kocaoğlu tamda İzmir adayanının açıklanacağı gün ben tekrar aday olmak istiyorum çıkışı bir anda planları alt üst etti.

Kocaoğlu’na tepkide var destekte var en çok tepki partililerden geliyor en çok destek ise kırsal kesimde bulunan vatandaşlardan bil hassa çiftçilerden geliyor. Kocaoğlu’nun çiftçilere ciddi katkıları olmuştur inkâr etmemek lazım.

Dün sosyal medyadan CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel, Aziz Kocaoğlu için destek mesajı yayınlayınca birçok kesim anlamadan dinmeden İl başkanı nasıl olurda Kocaoğlu’nu destekler diye tepkiler verdi. Aslında mesele destekleme mesajı dün bir açıklama yapan Ak parti genel başkan yardımcısı İzmir milletvekili Hamza Dağ’ın Kocaoğlunu eleştirmesiydi yani anlayacağınız o mesaj Hamza Dağ’ın sözlerine karşılık verilen bir cevaptı.

Ak Parti Büyükşehir adayı Nihat Zeybekçi’yi İzmir halkı artık alışmaya ve sevmeye başladı Zeybekçi hemen hemen hergün halkın içine çıkıp seçim çalışmaları yapıyor.

CHP’de Bir an önce ilçe adaylarının açıklanması gerekiyor İzmir halkı dört gözle bekliyor bir an önce çalışmalara başlamak için emin olun aday adayları’da artık yoruldu.

Kalın sağlıcakla…              

YORUMLAR

  • 0 Yorum