Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

Başkan İşçilerden Kestiği Para ile Tatile Çıkıyormuş.

15 Mart 2015 - 00:55

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan,  Nisan ayının ilk haftası Avrupa’ya meclis üyeleri ile birlikte tatile gidiyor. Ne hikmetse tamda CHP aday isimlerinin asılacağı tarih olan 7 Nisanda Çiğli belediyesi, işçilerinin maaşlarını keserek büyük tepki toplamıştı. Demekki bu kestiği paralar ile tatil yapacak.

Belediye meclis toplantısında karar onandı 5 Nisan’da Avrupa ülkeleri olarak Makedonya dışında 3 ülke daha gezilecek, konaklanacak vs. vs. Bunların tümü Çiğli belediyesi kasasından çıkacak. Ak Partililer ilk önce gitmeme kararı alsalar bile daha sonra gitmeye karar vermişler diye duydum.

Bu tatile karşı çıkanlar ise ’’İşçilerin hakkını gidip de orada burada gezerek yemek caiz değil’’ dedi ve gitmediler.

Kim bu Gitmeyenler?

Süleyman Karadağ, Yüksel Arduç, SemraAksu, Mustafa Avdan, Halis Alkan birde Vezir Aslan gitmiyor ama Vezir Aslan Başkana vekâlet edeceği için gitmiyor.

Ayrıca içlerinden de bir gazeteci için karar almışlar sadece 1 gazeteci gidiyormuş. İsmini ben biliyorum ama söylemeyeceğim. Başkanın yaptığı gerçekten ayıp, İzmir’de o kadar gazeteci varken götüre götüre bir tek gazetecimi götürüyor? Bu hareketiyle hem kamuoyu hem de basın nezdinde çok puan kaybediyor.

Yazık yazık başkan bu kadarda olmaz. Hem ‘’Param yok,belediyenin borcu çok’’ diyorsun sonrada tatile çıkıyorsun…

Kalın sağlıcakla…

YORUMLAR

  • 0 Yorum