Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

ADAY ADAYLARI ANKARA DA KAMP KURDU

23 Şubat 2015 - 15:26

2015 Genel seçimleri çok renkli geçecek, demiştik öylede oluyor. Şuan itibari ile CHP aday adayları Ankara genel merkeze kamp kurmuş vaziyette.

Tahmini CHP’nin aday adayı sayısı 250 civarında Ak Parti’de ise 221 kişi MHP’de ise 70-80 civarında olacak. Şuan kesinleşen liste Ak Parti’nin listesi. Kıyasıya bir rekabet ortamı söz konusu. Adaylar gerek sosyal  medya, gerek yerel basın da çalışmalarını, hedeflerini açıklıyorlar. Şüphesiz ki; bütün adayların ortak hedefi seçimleri kazanmaktan çok, onları destekeyen halka ve öncelikli olarak seçildikleri bölgeye, sonrasında Türkiye’ye hizmet etmek olacaktır. Çekişmeli geçecek olan bu süreçte, tüm adaylar için, adil bir sonuç elde etmeleri temennimiz olacaktır.

 

Şuan için CHP adayları çalışma süreci dahilinde Ankara da bulunurken, diğer parti adayları İzmir, il ve ilçelerinde tüm hızla çalışmaya devam ediyorlar. Çalışmaları yakından takip ettiğimiz gibi, çıkacak sonuçları da merakla bekliyoruz. Elbette sürpriz gelişmeler yaşanacaktır ama, sonuç olarak temiz siyaset ve ülkemiz için hayırlı olanı diliyoruz sadece. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum