Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

İZMİR’İN CHP KALESİ DEĞİŞTİ Mİ?

05 Nisan 2014 - 09:15

Evet yerel seçim nihayet bitti.İzmir halkı rahat nefes aldı aylardır gündemde yerel seçimler vardı,Ve vatandaş merak içinde idi acaba kim kazanacak.
İzmir’de CHP’nin kalesi diye söylenir herkes tarafından ama bu kez CHP 2009’daki yerel seçimin zaferini yakalayamadı ve 8 belediyesini kaptırdı.Bunun nedeni herkes biliyor Küskünlerden kaynaklanan bir olay.Belki o küskünleri aday gösterselerdi şuanda yine CHP belediyeleri alacaktı.Nitekim Ak parti İzmir’de umduğu başarıyı yakalayamadı dense bile tam tersine oyunu artırdı.Ve Ak parti İzmir’den elini çekmemeli halka küsmemeli bence bundan sonra asıl önemli sonuçta Bakan Binali Yıldırım İzmir’e yeni alıştı halk yeni yeni sevmeye başlıyor hele biraz yatırım olduktan sonra halk bağrına basacaktır eminim.
Ama CHP İzmir metropol ilçelerden birini kaptırsaydı herhalde kıyamet kopardı.Az kalsın Karabağlar ve Buca elden gidiyordu oy oranı fazla yoktu.
MHP açısından bakarsak Aliağa hiç hesapta yokken süpriz oldu aslında MHP en çok Kemalpaşa ve Bayraklı’dan yana ümitliydi,Çiğli’de bile MHP Bayraklı’dan az oy alır dediler ama tam tersine Çiğli Bayraklı’yı geçti demek ki peşin konuşmamak gerekir.
Yeni gelen belediye başkanlarının çoğu genç inşallah genç projeler sunarlar İzmirlilere…
Çiğli’de Ak Parti adayı Adnan Yılmaz’ın tekrar ilçe başkanlığına döneceği konuşuluyor.Acaba Başkanın niyeti bu kez Genel seçimlerden Milletvekili adayı olmak mı?
Neyse Yeni göreve gelen Tüm belediye başkanlarına Hayırlı olsun diliyorum.Umarım halk için çalışırsınız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum