Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

FEYZİOĞLU CUMHURBAŞKANI ADAYI MI?

10 Mayıs 2014 - 21:27

Bugün  Danıştay'ın 146'nci yıldönümü töreninde Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun konuşması basının gündemine bomba gibi oturdu.
Ama merak edilen bir şey var, Feyzioğlu basının önünde bir gönderme yaparcasına Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Aday gösterilip yarışa katılmak mı acaba!
Feyzioğlu için Muhalefet kanadından destek görürken İktidar kanadında ise tepkiler çığ gibi.
Yargıtay’da açıklama yaparak “Bu bir siyasi üslup konuşmasıdır diye basına duyurdu.Ayrıca Sosyal medya üzerinden de tepkiler yok değil.
Feyzioğlu için Van’dan da açıklama yapılarak bu yalan konuşmadır diye basına açıklama geldi.Daha önce’de Metin Feyzioğlu iktidar partisi tarafından da pek sevilmiyor izlenimi veriliyordu.
Feyzioğlu’na "Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olacak mısınız" sorusu üzerine Feyzioğlu şu yanıtı vermişti: "Bu soru sorulduğunda onur duyuyorum. Ben bir Türk vatandaşıyım. Bununla da övünen biriyim. Türk milleti dediğimde kıpır kıpır oluyor içim. Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı olarak adım geçtiğinde onur duyarım. Ama hemen arkasından da şunu eklerim, hiçbir teknik direktör takımını şampiyon yapmadan bir başka takıma transfer olacağım hayaliyle şampiyonluğu göğüsleyemez. Şampiyon olamazsa da başka hiç bir takım onu istemez. Benim bulunduğum makamı en iyi şekilde temsil etme, bulunduğum kurumu zirveden zirveye taşımak gibi bir görevim var. Sonrası nasip, kısmet, Allah ne yolar açar, ne kapılar açar, ne kapılar kapar bundan sonrası kaderdir"demişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum