Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

DSP İZMİR’DE KAZANIRMI?

16 Şubat 2014 - 14:16

Günlerdir CHP yaşanan depremler halen dinmiş değil DSP birçok CHP’li adaya teklif götürerek gelin bizde aday olun diye davetler yapıyor.
Ege Koop. Başkanı Hüseyin Aslan sürpriz bir kararla Bayraklı’dan DSP’den aday olacağını kamuoyuna paylaştı. Bazı söylentilerde Bayraklı CHP aday adayı olan Kerim Özer’in Hüseyin Aslan’ı  desteklediği söylemleri maalesef asılsız. Çünkü Kerim Özerle yaptığım görüşmede böyle bir şey olmadığını ben CHP’den ayrılmayacağımı ihanete uğradık ama asla çizgimden vazgeçmeyeceğim, Ben CHP’de ilçe başkanlığı yaptım yıllarca ,Aday gösterilmedim diye kalkıp ihanet mi etmem lazım ben CHP’yi seviyorum dedi.
ÇİĞLİ’DE DURUM
Çiğli’de Mevcut belediye başkanı Av.Metin solak DSP’den aday olacağı konuşuluyor ve Dün istifa eden AK Parti il genel meclisi üyesi sıdık Soysalın Metin solak’a destek vereceği ortalıkta dolaşıyor.Ancak Sıddık Soysal ile yaptığım görüşmede böyle bir şey olmadığını belirterek haberleri yalanladı.
Çiğli’de CHP aday adaylarından Ali Talak’ında görüşünü alarak CHP ye küskünmüsünüz diye sorduğumda böyle bir şey asla yok Aday olamadık ama nasip değilmiş sağlık olsun Çiğli’de adayımız olan Hasan Arslan’ı destekleyeceğiz CHP’nin kazanması için çalışacağız.dedi
Karşıyaka’da ise CHP aday adayı Cihan Türsen’e teklif götüren DSP olumlu yanıt alacağını söylüyor Cihan Türsen ise olabilir düşünüyorum cevabı verdi.
Karabağlar’da mevcut belediye başkanı Sıtkı Kürüm DSP adayı olabilir ama henüz kesinleşmiş bir şey yok düşünüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum