Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

BU SEÇİM ÇOK KARIŞIK…

03 Mart 2014 - 08:28

Sevgili Ege olay gazetesi okuyucuları bu dönem yerel seçim çok çekişmeli ve heyecanlı geçecek bes belli sabırsızlıkla sonuçları herke ben gibi bekliyordur.
ne olacak?
kim kazanacak?
Bunlar hep merak konusu partilerden bahsedersek CHP’de sular artık duruldu biraz birkaç aday adayı dışında herkes CHP’ye tam destek vermeye karar verdi.
DSP son günü bekleyip CHP’den küsenleri partilerine transfer etmeyi, Sanki baştan böyle olacak gibi son dakika volesi yaptı.
Bundan sonra ne olur acaba DSP bir kaç ilçede seçimi alır mı acaba,olabilir çünkü adayların bir kaçı tecrübeli.
Ak Parti’de Bornova İlçe başkanlığında kadın kolları istifa etti.Nedeni İl kadın kolları başkanının tekrar kendini düşünüp meclis üyesi olmasıydı kadınlarda “yeter artık kendini düşündüğünü birazda bizleri düşün” çıkışında bulunarak istifa ettiler.
Ak Parti Çiğli’de Sıddık soysal istifa ederek DSP’den başkan adayı oldu.Aslında herkesin aklından çiğli belediye başkanı Metin Solak geçiyordu ama çiğlide şok etkisi yarattı.
Yada Bunun içinde bir oyun mu var!
Şimdi Sıddık Soysal aday oldu CHP’nin küskünlerini meclis üyesi yaptı onların oylarını alırım yada CHP’yi ikiye bölüp Ak partiyi mi kazandıracak yoksa valla ben böyle düşündüm siz ne düşünürsünüz bilemem.
Hüseyin Aslan Bayraklı’dan DSP adayı oldu peki Bayraklı halkı yeterince tanıyormu Aslanı;Peki neden Bayraklı Sonuçta Hüseyin Aslan Tecrübeli bir inşaatçı Kentsel dönüşüm projesini bir önce hayata geçirmek olacak.
Peki diyelim Büyükşehir belediyesini CHP yada Ak Parti aldı Hüseyin Aslanda Bayraklı’yı kazandı var sayalım büyükşehir elinden tutacakmı yada Hüseyin Aslan DSP den İstifa edip Büyükşehir hangi partiden ise o partiye mi geçecek.
CHP Bayraklı’da ise Levent Ölçer depremi yaşandı şikayet edenler sonuna kadar haklı arkadaş sen nasıl yaptın ettin hemen 2.sıra kimsenin ruhu duymadan listeye girdin.Yönetimin haberi varmı hiç söyledin mi ben meclis üyesi oluyorum bence şikayet etmelerinde sonuna kadar haklılar.
MHP için ise bir şey söylemek istemiyorum ve gazetede haberlere pek yer vermeyeceğim çünkü muhatap olunacak pek kimse yok asistanım telefonla ulaşmaya çalışıyor kimse telefonlara cevap vermiyor .Ya genel merkezden biri ararsa ne olacak.Diğer partilerde öyle değil bir şekil ulaşıyorsun tamam seçim heyecanı var ama birazda dikkat etmek gerek.
Kalın sağlıcakla…

YORUMLAR

  • 0 Yorum