Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

Bayraklı için erken başladılar…

22 Ekim 2016 - 00:18

Merhaba sayın okuyucularımız siyasi çevreden duyduğum kadarı ile şimdiden yerel seçimler için koşuşturanlar başlamış bile, Adaylık için Ankara’ya gidip gelir olmuşlar.

Şimdi duyduğum birkaç isimden bahsetmek istiyorum. Bunlardan biri Bayraklı belediye başkanı Hasan Karabağ, Başkan Karabağ’ı çoğu kesim iyi bilir Büyükşehir belediye başkanlığı için uğraştığını ve bu konuda hep Aziz Kocaoğlu ile aralarının açık olduğunu sağır sultan bile biliyor. Başkan Karabağ büyükşehire aday olacak ama Bayraklı’dan da vazgeçmeyecek yani Büyükşehire aday yapmazsanız yine Bayraklı için talibim düşünceleri var. Bunların dışında eski milletvekili Erdal Aksünger adaylık için düşünülen isimler arasında.

Daha önce Eski il başkanı Ali Engin hep Karşıyaka belediye başkanlığı için uğraşmış ama Şuan Belediye başkanı olan Hüseyin Mutlu Akpınar demiş sen Bayraklı’ya aday ol ben arkanda dururum desteklerim demiş bakalım zamana daha var ama şimdiden seçimler için çalışmalara başlamış adaylar. Diğer bir aday ise Meclis üyesi Hatice Tatlı, Bilen bilir Tatlı Bayraklı belediye başkanı Hasan Karabağ ile aralarında su sızmazdı ama nitekim geçen aya kadar, ondan sonra araları bozuldu. Tatlı’da bundan dolayı Bayraklı’ya adaylığını koyacaktır. Bekleyip göreceğiz her şeyin hayırlısı diyelim…

Kalın sağlıcakla…

YORUMLAR

  • 0 Yorum