Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

ALSANCAK STADI İLE İLGİLİ VERİLEN KARAR NE?

23 Ağustos 2014 - 15:30

Kaç gündür Alsancak Stadı ile İzmir gündemi epey meşgulü,Siyasi parti liderleri ve Sivil Toplum örgütleri ayaklanarak stadı kapatamazsınız  dedi.Hatta Vali Mustafa Toprak’a bile kapatılmasın diye ricada bulundular.
Bugün Spor ve Gençlik bakanlığından Alsancak stadı için açıklama geldi verilen açıklama ise şöyle; "Raporda, can ve mal güvenliği açısından stadın performansının mutlak surette ortadan kalktığı vurgulanmıştır. Bu karar üzerine İl Spor Güvenlik Kurulu, 2014-2015 sezonu maçlarının bu şartlar altında Alsancak Stadyumu'nda oynanmasının mümkün olmadığını bakanlığımıza ve diğer ilgili kuruluşlara bildirmiştir. Tamamen can ve mal güvenliği sebebiyle kapatılan Alsancak Stadyumu'nun yeri spor alanı olarak kalacaktır. Gerek Alsancak Stadyumu'na ilişkin gelişmeler olsun, gerek İzmir'de ya da ülkemizin herhangi bir yerinde yapılacak stadyum ve tesislerimiz olsun, tüm süreçler kamuoyuyla bakanlığımız tarafından doğru ve hızlı bir şekilde paylaşılacaktır."denildi.
Alsancak Stadı İzmirliler için yer konusunda bulunmaz bir nimet çünkü ulaşım yönünden herkesin ulaşabileceği bir yer inşallah bakanlık bunun yerine başka bir şey yapmaz sadece satadı yenileyerek İzmirlilere tekrar hediye edecektir.Diye Umuyoruz

YORUMLAR

  • 0 Yorum