Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

3 İLÇEDE AK PARTİ İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK?

09 Eylül 2014 - 18:42

Bayraklı
İzmir Ak parti il başkanı Bülent Delican’ın  İl başkanı olması ile yeni revizyon oluşturmak için çoğu ilçede buna nazaran istifalarını tek tek sunuyorlar peki şöyle bir analiz yaptığımda acaba Bayraklı ilçesine başkan olarak kim gelecek.Benim tahminlerime göre Av.Yakup Gülcan,Tarkan Düzman,Cemil Korkut ve sürpriz isim olarak Halil Polat ve Murat pervane
 
Karşıyaka
Karşıyaka ilçesi için söylemek gerekirse mevcut başkan Kerem Ali Sürekli başarılı bir siyasetçi ama her halde 2015 genel seçimlerinde Milletvekili adayı olma ihtimali yüksek,O yüzden ilçe başkanlıkları için adı geçen isimler Mehmet Karal,Tuncay Bozkurt ilçe başkanlığı için düşünülen isimler.
 
Kemalpaşa
İzmir’in şirin ilçelerinde n biri olan Kemalpaşa’da ilçe Kongresi öncesinde nabız yoklaması yaptım,Anlaşılan oki Kemalpaşa İzmir’in diğer ilçelerinden Farklı bir konumda bulunuyor. Şuanda mevcut ilçe başkanı Yaşar Kırkpınar Ak partinin 2001 den beri  her Kademesinde görev  yapmış ve çizgisiyle parti’de isminden Müsbet anlamda söz ettiren en önemli isim.
 
4 yılı aşkın bir süredir ilçe başkanlığını başarılı bir şekilde yürütüyor. İlçesinde gerek 2011’de gerek 2014 yerel seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hep başarılı olmuş başkan.
üye sayısını 4 binden 13 bine yükseltmiştir. Ayrıca Gençlik, Kadın kolları ile  basarlı bir uyum için de ,Belediye Başkanıyla Meclis üyeleri ile de çok güzel bir ekip oluşturmuşlar . Halkın içinde ve üyeler arasında yapmış olduğum araştırmada Kırkpınar’ın mütevazı ve başarılı bir isim olduğunda hem fikirler,üyelere başka aday varmı diye sorduğumda Yaşar Kırkpınar’ı tek geçtiklerini ifade ediyorlar. Genel merkez ,İl başkanlığı ve Milletvekilleriyle iyi ilişkiler içinde olduğu biliniyor . Özellikle Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu ile de iyi görüştüğü biliniyor.  Anlaşılan  oki Kırkpınar ipi göğüslemiş durumda.
Yine ilçe başkanlık için yarışanlar arasında Kemalpaşa Oltulular dernek başkanı İhsan Sancar ,Eski ilçe kurucu üyelerinden aynı zamanda Ege Erzurum dernekler federasyonu yönetiminde aktif görevlerde bu yüzden Kemalpaşa’da Erzurumlu sayısı hayli fazla 2 aday yarışacak gibi görülüyor.Kendilerine başarılar diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum