Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

Karşıyaka Belediyesi Yanındakini Görmüyor mu?

28 Aralık 2021 - 12:13

Merhaba sayın okuyucular sizlere İzmir’imize ve hele ki muhteşem ilçelerden Karşıyaka’ya yakışmayan bir durumu izah etmek istiyorum.

Ekonomi sıkıntılar yaşayanlar var elbet ama bu insanlar ekonomiyi bırak yersiz yurtsuz Karşıyaka’nın göbeğinde evsiz barksız yaşıyorlar.



Şimdi bunu nasıl çözersiniz bilemem ama bunun muhakkak bir çözüm yolu vardır. Bu insanlar Karşıyaka dolmuş duruklarının olduğu yerde soğukta yerde yatıyor ve ne yazıkki bu insanlar aynı zamanda belediye binasının yanı başında duruyor.

Yani belediye başkanı hiç mi? İlçeyi dolaşmaz veya hiç çarşıya gitmez mi bu insanlarının içler acısı halini görmüyor mu? Bu insanlara neden yardım eli uzatmaz malum hayvanlara barınak kurup bakımlarını yapan bu belediye bu insanları hayvanlardan değersiz mi görüyor. Bunda bir iş var ve ben yetkililere sesleniyorum bil hassa başkan Cemil Tugay’a bu insanlara yardım edin bir ev veya bir kap sıcak yemek temin edilsin. Hiç bir düzgün projesi olmayan belediye bu insanlar için proje yürütürse onların duasını alır. En azından işe yarar bir şey yapmış olur.

Kalın sağlıcakla…

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum