Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

İZMİR’DE BAŞBAKANLIK TARTIŞMASI

02 Haziran 2016 - 17:42

İzmir milletvekili ve Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım’ın Başbakan olarak seçilmesinden sonra İzmir’de siyasi arena bitmek bilmiyor. Geçen hafta Konak Ak Parti İlçe Başkanlığının bina önüne astığı ’’ İzmir’den başbakan çıkacak dediler, çıktı’’  yazısından sonra, Başbakan Binali Yıldırım da İzmir programında yazıya destek verince olanlar oldu.

Seçimlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ”İzmir’den Başbakan çıkacak” sözüne karşılık İzmirli Ak partililerde Başbakan çıkacak dediler işte Binali Yıldırım İzmir’den başbakan çıktı.

Şimdi o sözlerden sonra CHP İzmir milletvekili Mustafa Balbay, MHP İzmir il başkanı Nejat Karataş ve birçok siyasetçi basın açıklamaları yaparak İzmir’den Başbakan çıkacak tartışmasını sürdürüyorlar.

İzmirliler neden Ak Parti’yi sevmiyor neden hep yadırgıyorlar? Bu tamamen ayrı bir konu.

Ancak bu bir kriz değil fırsattır İzmir için. Başbakan’ın İzmir’den çıkması İzmir’e daha çok yatırım demek, ilgi alaka demek vs.vs. Bırakın bu tartışmaları kim İzmir’e ne yapacak veya ne yaptı ona bakın. İşiniz gücünüz yok mu? Şehitlerimiz varken bu polemiklere girilmemesi lazım. Gidin hayır dileyin, dua edin ki makbule geçsin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum