Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

İZMİR BELEDİYELERİ TAKDİRE ŞAYAN

25 Mayıs 2020 - 14:54

Merhaba sayın okuyucular…



Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında maddi sıkıntılar yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara İzmir belediyeleri daima destek oldu, onları hiç yalnız bırakmadı.



Birkaç belediyeyi örnek verecek olursak müthiş iş başardılar. İzmir büyükşehir belediyesinin başını çektiği CHP’li belediyeler vatandaşların daima yanında olarak onlara maddi ve manevi deteklerini sürdürdüler.

İlk olarak askıda su faturası kampanyası başlatan Büyükşehir belediye başkanı Tunç Soyer tüm İzmirlilerin gönlünü kazandı.



Türkiye’de yerel yönetimlerde bir ilk belkide bunlardan ilk olarak Konak Belediyesi vatandaşaların bakkal ve Market veresiye borçlarını kapatma kampanyası düzenledi. Bu kampanyada 430 vatandaşın, 55 bakkalın veresiye defterlerine yazılı bulunan, 175 bin TL tutarındaki borçları kapatıldı. Başkan Abdül Batur’a ayrıca teşekkür ediyorum.



Bornova Belediyesi ise Askıda Reçete kampanyası başlattı. Eczacılar odası ile görüşen Başkan Mustafa İduğ dar gelirli vatandaşların ilaçlarını almaları için kampanyaya imza atmış oldu. Kendisi de bir doktor olan başkan İduğ’u tebrik ediyorum.



Çiğli belediyesi ise dar gelirli vatandaşlara mutfak tüpü yardımında bulundu. Bugün başlatılan destekle dar gelirli ailelere verilmek üzere muhtarlara 12 gramlık tüpler gönderdi. Başkan Utku Gümrükçü’yü Tebrik ediyorum.

Ayrıca diğer belediyeleride bu kapsamda mücadeleleri için tebrik ediyorum.



Kalın sağlıcakla.İyi Bayramlar...

YORUMLAR

  • 0 Yorum