Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

İSTİFA NEDENLERİ NE ACABA ?

12 Eylül 2016 - 11:05

Bir bayram yine geldi kimi hüzünlü kimi neşeli kimi tatil derdinde bu sene çok sayıda şehidimiz oldu Allah nurlar içinde yatırsın, Lütfen mezarlarını ziyaret edip dua edin, Unutmayın ki onların sayesinde bizler yaşıyoruz şehit olan vatan evlatlarının ailelerine gidin ziyaret edin. Allah onlardan bin defa razı olsun.

Geçen hafta Bayraklı,Karabağlar,Bergama Ak parti ilçe başkanları görevden alındı veya istifa ettirildi. Nedeni performans düşüklüğü olduğu içinmiş kısacası iyi çalışmıyormuş diyelim. Acaba başka nedenler mi var biz bilmiyoruz. Birde şunu sormak istiyorum bu ilçelerin dışında eminim isim vermek istemiyorum ama birkaç ilçe daha var performans düşüklüğünden yani iyi çalışmayan ilçeler var acaba bunlarda istifa edecekler mi?

İzmir’de bu ilçeler için bir nevi Milletvekillerinin sözü geçecek Bayraklı ’da Hamza Dağ,Karabağlar’da Necip Kalkan, Bergama’da Kerem Ali sürekli, milletvekilleri kimin ilçe başkanı olmasını istiyorsa genel merkeze sunacak büyük ihtimalle kabul edilecek.

Geçen hafta Bayraklı ilçesinde temayül yoklaması yapıldı ilk sıralarda Bayraklı meclis üyesi Latif Aydemir çıkmıştı, tebrik ediyorum umarım ilçe başkanı olur bunun dışında temayüle girmeyen isimlerden Ak parti Milletvekili adayı Bilal Kırkpınar var.

Bilal Kırkpınar’ın ismi çok konuşuluyor ilçe başkanlığı için çünkü Bilal Kırkpınar Erzurumlu ve Bayraklı ‘da bir hayli fazla Erzurumlu yaşıyor o yüzden sürpriz olarak Kırkpınar’da ilçe başkanı olabilir.

Herkesin Kurban bayramını tebrik eder nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar dilerim…

YORUMLAR

  • 0 Yorum