Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

DOLAR ZENGİNİN DEĞİL FAKİRİN UMRUNDA!

11 Ağustos 2018 - 10:35

Sizlerinde yakından takip ettiği üzere günlerdir konuştuğumuz konu elbette ki dolarda yaşanan düzensiz artış ve spekülasyonlar...

Ben siz çok kıymetli okuyucularımıza şunu anlamak istiyorum ki dolarda yaşanan yükselişe tepki hali vakti yerinde olan geçim sıkıntısı olmayan elit kesimden hiç tepki gelmedi. Hep fakir, işçi, memur, küçük esnaf vs. halktan geliyor. Elbetteki küçük esnaf dükkân kapatmak zorunda olacağı için içi kan ağlıyor ama zengin şirketlerin umrunda değil elbette bu dolar olayında bugünden sonra ise inşaat sektörü dahada etkilenecek pahalı ürünlerle evler yapacak mütahhit ise zar zor para biriktirip ev almak isteyen vatandaşa pahalıya satacak. Şimdi kızacaksınız ama maşallah bir çok vatandaşın cebindende Amerikan malı Iphone eksik olmuyor hadi zengin alır bu telefonu ama bişey olmaz e vatandaş sen niye kullanıyorsun.  Ondan sonra orda burada sosyal medyada dolara tepki verip durursun. Türkiye’nin bir kere daha anladıkki dostu yok.

Birde şu Papaz meselesi var.  Ne papazmış arkadaş bu papaz... Papaz’ın yüzünden ekonomi çöktü. Diğer ülkelerde elbette Amerika’dan korktuğu için bişey yapamıyor.  Türkiye tek başına bütün dış güçlerle başta ABD olmak üzere mücadele ediyor. Siyaseti bırakıp dolar yükseldi diye sevinmeyin sakın iyice yalnızlaşıyoruz.  Farkındamısınız bilmiyorum ama gelin birlik olun üstesinden gelin. Siyaset içmeseledir ama dışarıda kavganızı gösterip. Bizi yıkmalarına izin vermeyin.

Not: Gazetelerin baskı baskı maliyetleri de yükseldi. Maalesef ki gazete kağıtlarınıda dışarıdan ithal ediyoruz. Dolar yükseldikçe her kesim etkilenir, ama yinede ayakta durmaya çalışacağız.

Kalın sağlıcakla...

YORUMLAR

  • 0 Yorum