Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

CHP İZMİR’İN KALESİ AMA MYK’DA TEMSİLCİSİ YOK…

19 Eylül 2014 - 19:49

Chp’de soğuk havalar esiyor ki sormayın İzmir’den MYK’ya kimse girmedi yada girdirilemedi.Neden böyle oldu merak konusu merakımdan bir tanesi Acaba İzmir Büyükşehir belediye başkanı Aziz Kocaoğlu’nun çok yakın dostu olan İzmir Milletvekili Alaaddin Yüksel’in MYK’ya girememesinden dolayı mı?
Bunun dışında Genel başkan Yardımcısı Dr.Aytun Çıray’ın Kocaoğlu ile arası hep açıktı hiçte düzelmedi diyebiliriz.O yüzdendir ki CHP’nin kalesi olan İzmir’den kimse MYK’ya giremedi.
İzmir’i temsilen  şuanda genel merkezde Genel sekreter Gürsel Tekin’in yardımcısı Tolga Çobanoğlu bulunuyor diyebilirim.Ayrıca 2015 genel seçimlerinde Çobanoğlu’nu Milletvekili adayı olarak görebiliriz.Bununla birlikte diğer bir isim ise Dr.İdris Yavuz Yılmaz ve İzmir'in en başarılı belediye başkanı olarak görev yapan ancak nedense tekrar aday gösterilmeyen eski Bornova Belediye başkanı Kamil Okyay Sındır çalışkan isimler neden olmasın?Milletvekili  olsalar zaten doğru seçim olur.
Ayrıca İzmir il başkanı Ali Engin’in görevi 1-1.5 ay içinde sonlanabilir diye söylentiler var.Buna nazaran ise 1 yıl sonra yapılacak İl ve İlçe başkanlıkları için yapılacak kongrenin erken tarihe alınması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum