Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

CHP DOĞU VE GÜNEYDOĞU İLLERİNE AKIM BAŞLATTI

19 Haziran 2021 - 13:20 - Güncelleme: 19 Haziran 2021 - 17:46

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ekonomi Masası üyeleri 8-12 Haziran arasında yurt gezileri kapsamında doğu illerini ziyaret etti.

İlk ziyaret ettiği iller Siirt, Bitlis, Muş, Bingöl,Diyarbakır Van, Hakkari, Şırnak, Mardin, Batman ve Pazartesi günü ise 40 kişilik parti grubu Erzurum’a ziyarette bulunacak.

Saha çalışmalarına hız veren CHP, Erzurum’a da güçlü bir heyet gönderiyor. 40 Milletvekili, 7 PM Üyesi ve 2 YDK Üyesi ile il ve ilçelerde esnaf, vatandaş ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla (STK) bir araya gelecek. CHP Erzurum İl Başkanlığı ile koordineli bir çalışma yapacak.

Yine bugun ise Kemal Kılıçdaroğlu,Gaziantep'te CHP Belediye Başkanları Çalıştayı' düzenledi.Tüm CHP’li belediyeler Gaziantep’e akın etti. CHP Doğu illerinde vatandaşın ve Esnafın sorunlarını yerinde dinleyerek Ekonomik çözüm masası üyelerince rapor hazırlanıyor.

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki kardeş şehir Ardahan'a verdiği desteği artırmak ve işbirliğini geliştirmek için toplantıya katıldı. Ardahan haricinde Erzurum’a da ziyartte bulunmuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmmaoğlu’da Malatya’da vatandaşlarla bir araya gelerek ardından Gaziantep’e çalıştaya katılmak için gitmişti.

                                                   
CHP oy kaybettiği Doğu Anadolu’ya daha çok ağırlık vermeye başladı. Umarım bu ziyaretler sürekli devam eder.

Kalın sağlıcakla

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum