Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

BRAVO SİZE BAŞKANLAR…

13 Aralık 2020 - 16:37 - Güncelleme: 13 Aralık 2020 - 16:38


Mart ayından beri Türkiye Koronavirüsle mücadelesini sürdürüyor. Yaklaşık 9 aydır virüs Türkiye'de sosyal, ekonomik, siyasi, iktisadi, idari, hukuki, askerî, dinî ve kültürel alanlarda birçok önemli etkilere ve sonuçlara neden olarak devam ediyor.

Virüsün ardından 30 Ekim depreminin İzmir’e hem maddi hem de manevi olarak büyük zarar verdiğini belirtmek isterim.

Bundan dolayı İzmir belediye başkanları kollarını sıvayarak karınca kararınca bütçeleri yettiğince yardımlarını sürdürüyor. Başta İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Tunç Soyer’i tebrik ediyorum çeşitli kampanyalar düzenleyerek hem virüs belasına destek oldu hemde depremde zarar gören vatandaşların yaralarını sardı. En son ise başkan Soyer bugüne kadar yıkılmış ve acil yıkılması gereken apartmanlarda hem işini hem de evini kaybetmiş apartman görevlilerine Büyükşehir Belediyesi’nde işe alım konusunda öncelik vereceklerini açıkladı.

Başkan Soyer açıklamasında; İzmir Büyükşehir Belediyesi deprem nedeniyle AFAD verilerine göre yıkılmış ve acil yıkılması gereken apartmanlarda çalışan apartman görevlileriyle teker teker iletişim kuracak. Görevliler görüşmeye çağrılacak ve o görüşmelerde görevlilerin hangi birimlerde istihdam edilebileceği değerlendirilecek. Daha sonra da görevlilere kendilerine uygun birimlerde iş olanakları sunulacak İfadelerini kullandı. 

Diğer belediyelere gelince Bayraklı belediye başkanı Serdar Sandal, Konak Belediye başkanı Abdül Batur, Bornova Belediye başkanı Mustafa İduğ, Çiğli Belediye başkanı Utku Gümrükçü, Narlıdere Belediye başkanı Ali Engin, Torbalı belediye başkanı İsmail Uygur, Balçova belediye başkanı Fatma Çalkaya, Efes Selçuk belediye başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Güzelbahçe Belediye başkanı Mustafa İnce, Seferihisar belediye başkanı İsmail Uygur canla başla çalışarak depremzedelere ve virüsten etkilenen hem vatandaşa hem de esnafa destek çıktılar.

Kalın sağlıcakla…

YORUMLAR

  • 0 Yorum