Taner Kılıç

Taner Kılıç

[email protected]

Bizi bölmek öyle kolay değil

27 Ağustos 2016 - 14:51

Son zamanlarda ülkemizde yaşanan olaylar vatandaşlarımın yüreğinde derin yaralar bırakmıştır. 15 Temmuz gecesi yapmak istenilen darbe girişimi, ardından terör olayları, artık psikolojimizi bozdu. Nereye giderseniz gidin, bu iki mesele konuşuluyor. Aslında vatan millet meselesi olduğu için rahatsız değilim. Lakin gelin görün ki bu cennet vatanımızı üzerinde oynanan oyunlar bizlerin daha uyanık, daha, birlik-beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini ayna gibi ortaya koymuştur.

Terör örgütleri çocukları çocuklarla katlediyor, askere, polise tonlarca patlayıcı ile saldırıyor. Şehit haberleri geldikçe terörün dili, dini, ırkı, milleti olmadığını bir kez daha anlıyoruz. Sınır tanımıyorlar. Etrafımız bu melun örgütler tarafından adeta kuşatılmıştır. Terör belası haddini aşmış, Türkiye Cumhuriyeti Devletine kafa tutma hadsizliğini göstermiştir. Böyle olunca Türkiye şafak vakti ‘Fırat Kalkanı’ adında bir harekât başlatmış ve bölge pisliklerden temizlenmiştir. Allah’ın izniyle askerimiz başarıyla ülkemize dönecektir. Bu konuda çok şey yazmak istemiyor. Zaten halkımız nasıl bir oyun oynanmak istendiğini çok net biçimde görmektedir. Bir takım dış güçlerin maşası olan terör örgütleri bin yıllık kardeşliğimizi bozmaya çalışmaktadır. Ama biz zor zamanlarda daha bir kenetleşir; tek beden, tek yürek oluruz. Darbe olayı bunun en canlı tanığıdır.

Bu terör belasına söylenecek en güzel söz, Allah torunuzun topunuzun belasını versin. Akıttığınız kanın içerisinde inşallah boğulur helak olursunuz… Şunu da hiç unutmayın, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum