Şehrinaz Bayraktar

Şehrinaz Bayraktar

[email protected]

BU BİR FATİHA'DIR

30 Ağustos 2014 - 10:50

Sevgili okurlarım,
Gündemi dolu dolu geçirmemizi sağlayan küçüğünden büyüğüne herkesin yorumları ile katkıda bulunduğu, tarihimizin en önemli ve unutulmaz dönemlerinden biri olan cumhurbaşkanlık seçimi yapıldı ve 12. Cumhurbaşkanımız olarak halkın iradesi ve isteği ile Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN seçildi. Cumhurbaşkanını seçmek için yeterli oyu fazla fazla alarak seçilen Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Türkiye cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı oldu. Bu süreçte, birçok seçmen gibi muhalefetten iyice soğuduğumu söylemekten çekinmeyeceğim. Seçmenle dalga geçer gibi ortaya sürülen çatı aday, gülünç ve komik olan o sloganlar ve daha bir sürü şey... Tam bir fiyasko! Onlar kendilerini iktidar sorunu var diye kandıradursun Türkiye'de dağ gibi büyük bir muhalefet sorunu var kardeşim. Ana muhalefet partisi, CHP'nin 1950'den bugüne kadar geçirdiği onlarca yılda iktidar olduğu yıllar bir hayli azdır. O dönemlerde de gerçekleştirdiği hemen hiçbir şey yoktur. Bu ülkenin yıllarca yerinde saymasının en büyük nedeni budur ve hala ülkenin ilerleme çabalarını engellemeye çalışmaktadır. Ancak bu muhalefet parti, sanki Türkiye'de iktidar iş yapmıyor, dercesine bir hava yaratmaya çalışmaktadır. Üstelik iktidar dünya kadar iş yapmışken. Bazı sorunlar elbette olacaktır olmaması normal dışıdır. Ama bunu anlayabilecek bir muhalefet değil karşımızda duran. Bunu anlayamadığı gibi atıl bir vaziyette bir köşede durmaktadır. Muhalefetin kendisine yaptığı en büyük kötülük de hiç şüphesiz budur!
Sonuçta oynan tüm kirli oyunlara rağmen, geziye, gezicilere rağmen, uluslararası oyun kurucuların ulusallarla el ele yürüttüğü kumpaslara hatta ve hatta Türkiye'deki 14 partinin birleşip tek aday çıkarmasına rağmen millet yine onu seçti. "O", beklenen balkon konuşmasında “Bu seçimin kaybedeni yoktur, halk kazanmıştır, tek kaybeden vardır o da vesayettir" dedi, “Gelin tabandaki uzlaşmayı genişletelim. Bana oy verenlerin boynu bükülmesin, 77 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım” dedi. Hayırlı uğurlu olsun. Önümüzdeki dönemi oldukça mühim konular beklemektedir. Allah devletimiz, milletimiz, ülkemiz icin hayırlı, başarılı, kutlu bir gelecek nasip etsin. Şehitlerimiz, yattıkları yerde rahat uyusun ruhları şad olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin, ülkemizi korusun.
...Rabbimiz, Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız. Bize doğru yolu: "Kendilerine lütuf ve ikramda bulunduğun kimselerin yolunu" göster. Gazaba uğramışların ve sapmışların yolunu değil!
Amin!

YORUMLAR

  • 0 Yorum