İlkgün Demir

İlkgün Demir

[email protected]

NE ARARSAN SENDE;

26 Nisan 2023 - 12:48

Sistem dolanıklılık üzerinedir …
Duygu , düşüncelerimiz , davranışlarımızdan mesuluz . Ve aynı anda karşıtını yaratmaktayız . Dünyamızda bir zaman kavramı yarattık , evrenin bir zamanı yoktur aslen ! Ve o zaman kavramı ile duygu , düşünce,davranışlarımızın karşılığını an’da yaratsak da “dünya zamanı geçmiş gibi hissederek”sonrasında sonuçlarını yaşıyoruz ! 
Dolayısıyla başımıza ne geliyor ise bizim sonucumuz…
Herkes birbirine bağlıdır , bu sonuçlar kah olaylar , kah insanlar , kah doğa ,kah hayvanlar ile gelir ve yaşarız sorumlu olduğumuz sonucu …
Bir gün bir yerde olumlu duygular geliştirmişsindir ,iyi hisler ve düşünceler yaşamışsındır sonra bir an gelir devlet dairesinde bir kişi sana yol gösterir en kıvrandığın konuda ve günün aydınlanır . Hızır gibi yetişmez mi size bazen en zorlu hisler içindeyken siz , birileri …
Bazen de tam tersi , en alakasız zamanda ters gider işler …
Hepsi bizim yaratımımızdan kaynaklı …ve eşyanın hakikatini yani olayın perde arkasını göremediğimiz içindir ki “herkesi damgalarız , kızarız , küseriz , hırçınlaşırız , haksız buluruz , kötü deriz vb “ 
Oysa gözler çok kısıtlı bir frekans dalgasını beyne iletmekte ve iletilen kod ( bilgi ) beynin ilgili bölümü olan #oksipitallob ‘da görüntüye dönüşür ve biz dışarıdaki bilgiyi beynimizin içinde gördük diye seyrederiz ! Olayların Aslı ise evren tümel tekil büsbütün bir bilgidir ! Ayrı ayrı bir şey asla yoktur !
Dolayısıyla seyredemeyiz bunu bilmediğimiz için , hep bir yorum halindeyizdir . Her şeyi dışarda ararız …gökte , yerde ,onda bunda ….
Hakikate uyanmış insanlar yorumsuzdur ,seyirdedirler ! Neye baksalar hep büsbütün hakikati görürler , kimden ne gelse başlarına kendileridir gördükleri aynada !
Hakikate uyanmış insanların yüzlerinde ve enerjilerinde sakinlik ve huzur vardır ve ondandır yüzleri nurludur. ( ışıklı / aydınlıktır ) 
Kötüsü iyisi kalmamış insan sakindir, enerjisi iyidir çünkü …
O yorumdan geçendir , içine dönen ve kendinde bulandır …
Dışa bakan bulanır , öze bakan aydınlanır …
Ne ararsan sende !

YORUMLAR

  • 0 Yorum