İlkgün Demir

İlkgün Demir

[email protected]

Sen diye tanımladığın şey "dünyanızda geçerli sanal bir kimlik"

20 Nisan 2023 - 22:04 - Güncelleme: 20 Nisan 2023 - 22:12

Sen dediğin yapı aslında dünyaya geldiğinde oluşturduğun bir tanım ; aslen var olan doğduğundaki kadar “saf” ve hakikatli olan …

Sen , dünyaya geldiğinde bağlandığın bakım verenin ve çevrenin sana yüklediği bilgiler ışığında kendine oluşturduğun sanal bir kimlik !

Varoluşunun aslını öğrenmeden ölümü tadarak hayvanını yani bedenini bu düşte bırakıp geçiş yapanlar ( her canlı ölümü “tad”acaktır! ) cehennem (bir bilinç seviyesi , hakikatini bilememe hali) de yanacaklardır ( sıkıntı yaşayacaklardır)

Kur’an kutsallıktan ziyade size kim olduğunuzu anlatan ve Allah ismi ile işaret edileni bulmanızı , anlamanızı ve bu cehennem halinden kurtulmanızı ; hakikatini anlamış , kim olduğuna uyanmış (Miraç) , Muhammedi bilinç ( evrensel bilgi ile evrensel uyanış yaşamış ) ile cenneti yaşamanız için hem de burda ve şimdi …bir ilim ve bilim kitabı ! Çünkü bilinç seviyelerine bu dünya düşünde girilir ve devam edilir …

Şimdi tüm hepimiz cehennemdeyiz ve gördüğümüz bu vahşet görüntüler , bilinç seviyelerimizin görselliğe yansıması ve olaylar olarak cereyan etmesidir.( deprem , sel , cinselliğin ayaklar altına alınarak bedenlerin çöpleştirilmesi , saygısızlık , ahlaksızlık , ekonomik çöküş ve yakın zamanda daha net göreceğimiz 3.dünya savaşı vb )

Hemen ve şimdi ; duvarlara astığınız Kuranın hakiki açıklamasını okuyun ! Metaforları anlamaya çalışın !

Kuran sizi size anlatıyor !

Evrensel hakikat tek ve bir ! Ezelden ebede tüm inanışlar, felsefeler , zatlar , Nebiler , hakikat ehli hepsi aynı şeyi anlatmışlar !

Uyanın ❤️

YORUMLAR

  • 0 Yorum