Sercan Çetin

Sercan Çetin

[email protected]

Başkan Günaydın'ın İnsan odaklı çalışmaları dikkatleri üzerine çekiyor

11 Kasım 2021 - 22:49

Bugün rotamı Selçuk tarafına çevirdim. Selçuk İlçesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulunduktan sonra yönümü Torbalı'ya çevirdim. Burada soluklanıp çay molası verirken bir kardeşimiz yanıma gelip oturdu. Kendisine çay ikram ettim. Meslek konular açıldı.Kendisine  Gazetecilik mesleğini sürdürdüğümden bahsedince konu döndü dolaştı siyasete geldi. Konuşmasında tevazu, sadeliği ve  mütevaziliği yansıtan vatandaşımız AK Parti'nin Torbalı özelinde yaptığı çalışmalardan bahsederken 
İlçe Başkanı Selman Günaydın'ın insan odaklı çalışmalarını olumlu bulduğunu vurguladı.
Kendisine ,'' Neden bu yaklaşımı sergiledin ? '' diye sorunca ''partiye git şuan ordadır bir sorunum var de bak nasıl konuya hassasiyet duyuyor'' dedi. 

Sohbetin sonunda partiye doğru ilerledim. Merak ettim açıkcası..

Bir de kendi gözümle görmek istedim. Parti'nin yolunu tuttum. 



Parti binasına gelince gördüm ki onlarca vatandaş ilçe başkanı ile görüşmek için sıra bekliyor. Başkan Günaydın'ın odasına girdim ki vatandaşlar oturuyor. Başkan sırayla kimseyi atlamadan herkesi can kulağı ile dinleyip hemen telefona sarılıyor..Hastane yol, su  ve imar konusu falan derken herkes meselelerini ve görüşlerini aktarıyor. Burada mühim olan başkanın konulara büyük hassasiyet duyması. Teknoloji gelişti artık insanlar yüzyüze görüşmekten ziyade telefonla sorunlarını isteklerini anlatır hale geldi. Ama Torbalı'da durum başka boyutta. Sen kalk günde yüzlerce insanı dinle, orayı ara burayı ara çoğunun sorununun çözülmesine vesile ol iyilikleri tarihe bırak biz kayıtsız kalalım öyle mi ?
Öyle olmuyor bu işler.Gün gelir bizler sizin bu vefanızı, iyiliğinizi insanlığınızı yazarız..
Biz ne başkanlar gördük atıyorum ''bugün akşam filan restaurantta bu yemeği yedik'' Bu sabah falan kafede kahvaltı yaptık.'' diyerek beğenileri gözünü açıp bekleyeni de,'' varsın adım olmasın ben sorumluluğumu yerine getireyim''  diyerek milleti için çaba gösterenide.. Reklamlara gerek yok biz sizi sırtımızda taşırız. Sosyal Medya Başkanları.. 
Bu ve benzeri örnekleri çoğaltmak mümkün ama sadece canımızı sıkıyor. Oysa Selman Başkan gibi insanlığa faydalı işler yapıp, yaşamın tüm alanlarında makam mevki de biraz

sadelik biraz incelik olsa çok şeymi isteriz acaba ? 

Sözün özü 89 yaşındaki köyün en yaşlı adamını bile partiden mutlu uğurlayan adam...

Yolun bahtın açık olsun..

YORUMLAR

  • 0 Yorum