Şehrinaz Bayraktar

Şehrinaz Bayraktar

[email protected]

1100 Akademisyen Katil

30 Ocak 2016 - 09:13

Sevgili Ege Olay Okurları,

Öğretmen ve öğrencilere Şubat tatilinin başladığı bu hafta sizlere kucak dolusu selam ve saygılar sunuyorum. Bu haftaki yazımda 1100 akademisyen olayını ele alacağım. Olay malum... Hepimiz haberdarız ben kalemime almayacaktım ancak söylemek istediklerimi içimde daha fazla tutamadım.

Devleti ağır ifadelerle suçladıkları bir bildiri yayınlanan bu akademisyenler AİHM'nin bile terör örgütü saydığı PKK hakkında hiçbir eleştiri yapmıyorlar. Diyorlar ki devlet “kasıtlı ve planlı kıyım” yapmaktadır. “özgürlük ve güvenlik hakkı" ihlal edilmektedir. Susuyor saygı duyuyorum ancak niçin eli kanlı, bebek katili PKK hakkında bir tane bile eleştiri yok diye düşünmeden edemiyorum. Niçin Terörünün bölgedeki vatandaşlarımızın “özgürlük ve güvenlik Hakkı”nı nasıl ihlal ettiğine dair tek cümle yok? Anlayamıyorum.

Bizim objektif sandığımız, bilim insanı diye adlettiğimiz akademisyenlerimiz bu kadar tek taraflı bakıp haklı olduklarını düşünerek bildiri yayınlıyorlar bizler nasıl susarız? Nasıl tutarız içimizdekileri? Bebek katilleri hakkında tek bir cümle kurmayanlara nasıl tahammül ederiz?

Neymiş:

“Devletin başta Kürt halkı olmak üzere tüm bölge halklarına karşı gerçekleştirdiği katliam...” Mış... Mış mış mış...

Akademisyen vasfının gerektirdiklerine taban tabana zıt olan sizler... Sözde bilim insanları

Yazıklar olsun sizlere, sizin verdiğiniz eğitime de bakış acınıza yazıklar olsun. Terörün büyük acılar yaşattığı bir terör mağduru olarak hepiniz suratına tükürüyorum. Sizlere bu vatan şehitleri hakkını helal etmiyor. Minik Mevlüde'nin kanında sizin de parmağınız var!

Dilerim ki PKK terörünü görmediğiniz o gözleriniz hiçbir güzellik görmesin. Dilerim ki devletim gereğini yapar ve öbür dünyadan önce bu dünyada hakettiğinizi alırsınız.

Katillere, eli kanlı terör örgütüne en ufak bir sitem etmiyormuşuz siz akademisyenler sizleri kınıyorum!

Tüm güvenlik güçlerimizi Allah emanet ediyor okurlarıma huzurlu haftalar, ülkemin güzel öğrenci ve öğretmenlerine iyi tatiller diliyorum...

YORUMLAR

  • 0 Yorum