Sibel Bingöl

Sibel Bingöl

[email protected]

Bilge Lider, Türkmen Beyi Devlet Bahçeli'den Uzman Çavuşlara Heybetli Bozkurt Selamı

25 Ocak 2024 - 18:19

MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatından Uzman Çavuşlar’a tam destek geldi. 
 
Uzman Çavuşlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici Uzman Çavuşların özlük haklarıyla ilgili  yapılacak düzenlemeler için Milli Savunma Bakanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi ile görüşmelerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. 
 
Başkan Ali Tilkici, uzman çavuşların özlük hakları için Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ile yaptığı görüşmeleri ve  Milliyetçi Hareket Parisi ( MHP) teşkilatının özlük hakları düzenlenmesinde tam destek verdiklerini belirterek. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Uzman Çavuşlar’a selam  göndererek ilettiği mesajını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

 
“Hedefimiz Kızılelma diyerek, Turan yolunda ilerleyen;
‘Ailene , ne  söylemek istersin?’ sorusuna ‘beklemesinler’ diyebilecek, Vatan Sevdası olgusuna ulaşmış,
Türk Silahlı Kuvvetlerimizin (TSK) Serdengeçtileri Kahraman UzmanÇavuş’larımızın Bakanlık tarafından hazırlanan özlük haklarının düzenlemesinde
MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile görüşmelerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici’nin paylaşımında Devlet Bahçeli’nin selam göndererek verdiği mesajını uzman çavuşlar  binlerce alıntı yaparak x.com hesaplarından paylaşması yine Türkiye’de en çok konuşulan ve paylaşılan konuların başına Uzman Çavuşları taşıdı.
 
Başkan Ali Tilkici’nin ifadeleriyle heybetli Bozkurt selamını ilettiği mesajı:
 
“Vatan için canını veren kahramanların hastalandığında üniforması elinden alınmaz. Şifası ile birlikte hizmetten geri bırakılmaz. 
Kahramanın mağduriyeti olmaz, 
beklentisi kulak arkası edilmez,
mesleki endişesi olmaz.
Görev alanında kahramanca Devleti temsil eden ve yıllarca Vatan, Millet için hizmet etmiş emekli uzman çavuşlarımızın yanındayız.” MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, MHP Genel Başkan Yardımcısı  Sayın İzzet Ulvi Yönter’e Uzman Çavuşların özlük haklarıyla ilgili gerekli çalışmaların ve görüşmelerin yapılması için talimat verdiğini belirtti.
 
Başkan Ali Tilkici, “Asrın Aslanları UzmanÇavuş’lara desteklerini esirgemeyen, 
Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK)  muzaffer olmasını dileyen,
‘Kahramanların mahsun bırakılmayacağını, üzgün, kaygılı mesleki endişe ile başbaşa bırakılmayacağını ; özlük haklarında ki düzeltmeler için gereken, Gazi Mecliste yapılacaktır.’ diyerek, Tüm bu çalışmaların  MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın İzzet Ulvi Yönter’e talimatlarını veren,
Tüm kahramanlara dua ve selamlarını gönderen Bilge Lider, Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum