Reklam
Halime Erdoğan

Halime Erdoğan

[email protected]

Neden Atatürk’e Saldırıyorlar ?

20 Kasım 2018 - 11:10

Hiçbir millete nasip olmayacak şanlı tarihimiz, gururla anlattığımız kurtuluş ve kuruluş destanımız, bize bu gururu yaşatan, ülke liderlerinin tümünün haset ve gıpta ile baktığı önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüz var bizim.



 

    Kendini, ömrünü adını Türkiye Cumhuriyeti koyduğu vatanına ve Türk Milletine adamış, ülkesinin bekasından başka bir şey düşünmemiş, kendine dair zerre menfaat gözetmemiş, tüm Türk çocuklarını evladı bilmiş ve en büyük mirasım dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni o çocuklara bırakmış bir liderimiz var bizim.



 

    Onun kurduğu ülkede, onun sunduğu imkanlarla kul, köle olma, tebaa kalma mahkumiyetinden kurtularak birey olabildik, insan olabildik. Onun önderliğinde kulla kulluk etmek olan kaderimizi değiştirerek, ülkemizin de kendimizin de kaderini baştan yazdık, sadece Allah’a kul olduk.



 

   Bugün siyasetçiler onun sayesinde siyaset yapabiliyorlar, bugün gazeteciler onun sayesinde yazabiliyor, bugün herkes adaletin önünde onun sayesinde eşit yargılanabiliyor. ‘Olmasaydı olmazdık’ sözü geleceği görme kabiliyeti kimseye nasip olmayan önderimizin, kaderimizi nasıl değiştirdiğini çok güzel özetliyor.



 

    Öyle ki, bugün kalbi haset ve kinle dolmuş, kargaşa ve kaostan beslenen, zehir saçan ağızlarAtatürk’e hakaret ederken bile onun sunduğu imkanlarla edebiliyor. Zira o olmasaydı, bir kulun iki dudağının arasında olacaktı yaşam yahut ölüm kararları. O olmasaydı, dem vurdukları, içlerindeki kötülüğü ört pas etmek amacıyla ardına saklandıkları, kullandıkları İslamiyet dinine mensup olamayacaklardı. Allah’tan korkmadan Hristiyanları yücelten, övenler, Müslümanın mağlup, Hristiyan’ın galip olmasını isteyenlerin Atatürk düşmanı olması kadar doğal bir durum yoktur da bunların Müslüman olduğuna inananların akıl sağlığında muhakkak ki büyük sıkıntılar mevcuttur.



 

   Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etme hadsizliğinde bulunanlar, ne Müslümandır ne de Türk, onlar ruhlarını şeytana satmış, emperyalist güçlerin maşası olmuş, milletimizin huzur ve sükûnetini bozmayı kendilerine gaye edinmiş provokatörlerdir.



 

    Dün Türk - Kürt, Sünni – Alevi kavgası çıkartarak birliğimizi bozmak isteyen ve fakat muvaffak olamayan Amerikan uşakları bugün de Atatürkçü – İslamcı kavgası çıkartarak kirli emellerine ulaşmak istemektedirler. Öyle ki Atatürk’ün inkılaplarını, yaptığı reformları anlayamamış, anlama kapasitesi yetersiz kıt akıllılar, akılları sıra Atatürk’ü din düşmanı olarak göstererek, sapkın din anlayışları doğrultusunda açıklamalarda bulunmaktadırlar.



 

    Hiçbir Atatürk sevdalısının, Cumhuriyet sevdalısının ağzından duyamayacağınız ‘Atatürk İlahtır’ sözünü, ancak ve ancak bu sapkınlardan duyabilirsiniz zira o kıt akıllarıyla taraf ve karşı taraf yaratabileceklerini düşünür, sanki karşılarında ‘Atatürk ilahtır’ diyen bir güruh varmış gibi ‘Atatürk İlah değildir’ diye slogan atarlar.



 

   Bunlardan kendimizi, evlatlarımızı, milletimizi ve vatanımızı sakınmak hepimizin en asli görevlerindendir. Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu ‘Allah ile kandırmak ve Allah ile kandırılmak eşit seviyede iki büyük günahtır. Kandırılmayacaksınız. Bilmemek suçtur’ der. Öyle ki yüce dinimiz İslam da okumamızı emreder. Yüce dinimiz İslam hoşgörüyü, sevgiyi, yardımlaşmamızı buyurur. Yüce dinimiz İslam yalandan, kinden, hasetten, kötü sözden sakınmamızı buyurur. Bu durumda Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e kin besleyip, kötü söz edenlerin İslam dininden anladığını, İslam dinini yaşadığını nasıl söyleyebiliriz? Bu apaçık bir sapkınlık olmaz mı?



 

    Ateist olduğunu söyleyen, Allah’a ve O’nun Peygamberine ulu orta hakaret eden birçok avarenin var olduğu bir ortamda, ağzından Allah’a, Peygamber Efendimize ve dinimize bir tek kötü söz çıkmamış Mustafa Kemal Atatürk’ü ağızlarına pelesenk etmiş sözde dindarların, sözde Müslümanların amacı sizce İslam’a hizmet etmek midir?



 

    Dinimiz İslam’dır, biz yalnız Allah’a kulluk eder ve yalnız O’ndan medet bekleriz.



 

    Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’tür, biz O’nun açtığı yolda, O’nun gösterdiği hedefe korkmadan, yılmadan yürürüz.



 

    O’nun bize miras bıraktığı vatanımızı kanımızın son damlasına kadar savunur, bu uğurda ölüm nasip olursa da şehadet getirerek canımızı teslim ederiz.



 

    Ne dinimize laf uzatana ne de Atamıza laf uzatana Türk Milleti olarak tahammülümüz yoktur.



 

    Değerlerimiz arasında kavram kargaşası yaratmak isteyenler, vatanımıza ve milletimize alenen ihanet edenlerdir. Ve herkes bilir ki hiçbir ihanet karşılıksız kalmaz, ihanet eden ihanetinin bedelini er ya da geç öder. Hiç şüphemiz yoktur ki, şanlı tarihimizin de gözler önüne serdiği gibi hainler mutlak olarak cezalarını çekmişlerdir ve çekeceklerdir.


YORUMLAR

  • 0 Yorum