Defne Özdemir

Defne Özdemir

[email protected]

Romeo Ölmeli ve Titanik Batmalı

01 Mayıs 2023 - 12:29

“Bitecektir korkusuyla aşktan kaçarsan hayattan hiç bir tat alamazsın. Çünkü Romeo ölmeli, Titanik batmalı, ama aşk her şeye rağmen yaşanmalı.” 
 
Karışıma böyle bir söz çıktı bir yerlerde. Bazen gördüğümüz ve karşımıza anlık çıkan şeyler bizi uzun süre etkisinde bırakabiliyor. Bende bu sözün etkisinde kaldım ve sizlerle paylaşmak istedim. 
 
Sadece aşk için değil bir çok şey için geçerli bir söz. Belkide hayatımızda bir kural haline getirebiliriz. Çünkü sonucundan korktuğumuz her şey bu hayatı yaşamamıza engel oluyor. Tabii şu an size körü körüne hata yapalım yada yanlış olan şeyleri sonuna kadar götürelim demiyorum. Bunu Asla demeyeceğim. Fakat korkularımızın yaşamak istediklerimize engel olmasına izin vermeyelim. Kim ne der, ne düşünür bunlar biz ilgilendirmemeli çünkü sizi gerçekten seven sizi yargılamaz. Karşılıksız sever, neyi , neden yaptığınızı bilir.
 
Biliyorum ki bir çoğumuz korkularımız yüzden hayatımızda bir çok şeyi yaşayamadık. Ve yarım kalanlar acıtır insanı. Keşkeler, geriye dönüşü olamayan hayatlar. Korkularımız bazen Aşktada bazı hikayeleri yarım bırakır ve bu hikayelerde ne güle güle giden olur ne de hoşça kalan.  
 
Sanırım benim içinde Romeo ölmeli ve Titanik batmalı. Çünkü hayat kısa kuşlar uçuyor demek istiyorum. Bu hayatı yaşayabildiğimiz kadar varız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum