Volkswagen Grup markaları Avek güvencesiyle İzmir'de

EGEOLAY/Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı Avek Otomotiv; İstanbul Tekstilkent, İstanbul Ümraniye ve Çanakkale’den sonra dördüncü hizmet noktasını İzmir’de açtı.

Volkswagen Grup markaları Avek güvencesiyle İzmir'de
Editör: Ege Olay
25 Temmuz 2023 - 12:27

Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 17 bin metrekarelik açık, 53 bin metrekarelik kapalı alanda “Otomotiv Deneyim Merkezi” olarak hizmet veren Avek Otomotiv Karşıyaka’da Audi, Volkswagen Binek Araç, Volkswagen Ticari Araç, Skoda, CUPRA markalarının satışlarının yanı sıra DOD ikinci el araç alım-satımı gerçekleştiriyor. Ayrıca Audi, Volkswagen Binek Araç, Volkswagen Ticari Araç, Skoda, SEAT ve CUPRA markalarının satış sonrası bakım ve onarım hizmetlerini de veriyor. .

Avek Otomotiv Karşıyaka Alanında yetkin ve tecrübeli ekibiyle, aynı anda 500 araca servis imkanı, bekleme olmadan aynı güne randevu ve servis, yerinden alım ve yerine teslim, İkame araç desteği, yol yardım, oto kuaför, orijinal ekipman ve tüm sigorta ve kasko işlemleri gibi birçok hizmeti tek çalı altında sunuyor.

Starbucks’lı otomotiv deneyim merkezi

Avek Otomotiv Karşıyaka; içerisinde Starbucks, bilardo salonu, kuaför, çocuk oyun salonu gibi farklı hizmetleri bir araya getirerek Türkiye’de “Otomotiv Deneyim Merkezi” konsepti ile hizmet sunan ilk tesis oldu. .

Tesisin elektrik ihtiyacı, çevreci bir yaklaşımla yüzde 100 yenilenebilir enerji kaynaklarına dayanarak tamamen güneş enerjisiyle sağlanıyor. Ayrıca atık su arıtma sistemi de yer alıyor.

Avek Otomotiv bugüne kadar 100 bini’ aşkın sıfır otomobil satışı gerçekleştirerek önemli bir başarıya imza atmış ve her yıl yaklaşık 100 bin müşteriye satış sonrası bakım ve onarım hizmeti verdi... Avek Otomotiv, Fortune 500 listesinde Türkiye’nin en büyük 206. Şirketi olarak yer almaktadır.

Proje otel ile devam edecek

Avek Otomotiv Karşıyaka, Paşalı Grubu’nun İzmir’e yaptığı büyük yatırım projesinin bir parçası olarak hayata geçirildi. Proje içerisinde ayrıca 150 odalı 5 yıldızlı Avec Hotel yer alması hedefleniyor… Otel içerisinde gurme restoran, havuz, spor salonları, kongre, konferans ve toplantı salonları yer alacak.  

Projede ayrıca Avec Rent a Car hizmet alanı da yer alacak.

335 Milyon TL’ye mal olacak proje tamamlandığında toplam 400 kişiye iş imkânı sağlayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum