Başkan Tugay Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum İle Bir Araya Geldi

EGEOLAY/İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İle Ankara'da bir araya geldi.

Başkan Tugay Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum İle Bir Araya Geldi
Editör: Ege Olay
23 Temmuz 2026 - 16:00
Başkan Tugay Yaptığı açıklamada;

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum ile bir araya geldik.
Görüşmemizde, İzmir’imizin en önemli gündem başlıklarından biri olan kentsel dönüşümü ele aldık. Deprem riskli yapıların dönüştürülmesi ve Karabağlar’da planlama yetkisinin Bakanlığımızda bulunduğu 15 mahallemizi ilgilendiren kentsel dönüşüm alanına ilişkin mevcut durumu ve Bakanlığımızdan beklediğimiz destekleri değerlendirdik. Sayın Bakanımıza gösterdiği ilgi ve yapıcı yaklaşımı için çok teşekkür ediyorum.
İzmir’in sorunlarını en akılcı yollarla çözmek için çalışıyoruz. Bu anlayışla, şehrimizin geleceği adına ilgili tüm kurumlarımızla diyalog ve ortak çözüm arayışı içinde olmaya devam edeceğiz.​​​​​​​

YORUMLAR

  • 0 Yorum