Sosyal Sorumluluk Projeleri Ralli'de Hayat Buluyor...

EGEOLAY/Ege Rallisi öncesinde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Kadınlar Komisyonu ve Ege Otomobil Sporları Kulübü iş birliği ile iki sosyal sorumluluk etkinliği gerçekleştirildi.

Sosyal Sorumluluk Projeleri Ralli'de Hayat Buluyor...
Editör: Ege Olay
15 Ekim 2021 - 17:28

Günün ilk sosyal sorumluluk etkinliği olan ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Kadınlar Komisyonu tarafından hayata geçirilen “Velinin Karnesi Nasıl?” sosyal sorumluluk projesi, Seferihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde Müşerref Hepkon Ortaokulu Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Komisyonun değerli üyeleri Yeşim Bostancı, Beyza Avcıoğlu, Emire Cantürk Eren, TOSFED Yetkilileri Murat Kaya, Yalçın Yılmaz, Ege Rallisi Yarışma Direktörü Ömer Yüce ve Yarışma Koordinatörü Bilge Yüce, Sporcular Murat Soyçopur ve Yasemin Erikli’nin katılımıyla “Trafik Farkındalığı ve Yol Güvenliği” konularında ralli pilotlarından eğitim alan ilköğretim öğrencileri aynı zamanda bir ralli otomobilini inceleme şansını yakaladı.

Günün ikinci sosyal sorumluluk etkinliğinde çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Sığacık Kıyı Temizliği Etkinliği gerçekleştirildi. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Kadınlar Komisyonu ile Ege Otomobil Sporları Kulübü üyeleri ve ralli sponsorları Egemot Otomotiv, Williams High Performance Car Care, Euphoria Aegean Resort&Thermal Hotel markalarının yetkilileri ve Seferihisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çalışanlarının katılımıyla toplanan onlarca kiloluk çöp ve atıklar, Sığacık Kalesi önünde sergilenmesinin ardından Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından teslim alındı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum