MİSİAD ve Türk Kızılayı'ndan Ortaklaşa Sahur Programı

EGEOLAY/MİSİAD Ege Bölge Başkanlığı himayesinde MİSİAD İzmir İl başkanlığı ve Türk Kızılay’ı ile ortaklaşa düzenlediği Sahur programı yoğun katılım sağlandı.

MİSİAD ve Türk Kızılayı'ndan Ortaklaşa Sahur Programı
Editör: Ege Olay
02 Haziran 2019 - 15:03 - Güncelleme: 02 Haziran 2019 - 15:08
Bornova Küçük Park Meydanında düzenlenen Dostluk gecesi sahur programına mülki amirleri, Brokratlar, STK başkanları, Medya temsilcileri, İş adamları, vatandaşlar ve öğrenciler katılarak sahurlarını birlikte açtılar.







MİSİAD Ege bölge başkanı Mustafa Efe Öncel yaptığı konuşmada; “MİSİAD ailesi olarak böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Milletimizin birlik ve beraberliği adına bu tür organizasyonlar çok önemlidir. Özellikle Üniversite öğrencilerinin yoğun yaşadığı bu bölgeyi seçtik anne ve babalarından ayrı okumak için gelen öğrencilerimize aile ortamını yaşatmaya çalıştık. Ramazan ayı zaten birlik, Beraberlik, Yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Bu tür organizasyonlar gerçekten çok güzel oluyor. Ramazan’ın maneviyatı, insanların bir arada olması uzun sofraların kurulması herkesin okunan dualara amin demesi hem bereketli oluyor, hem de ramazanın gerçek anlamda yerine ulaşması için hayırlara vesile oluyor.







MİSİAD genel başkanı Feridun Öncel  yoğun programları dolayısıyla katılamadığını belirtip bir mesaj yayınladı. Mesajında; MİSİAD Ege bölge başkanlığımız ve Türk Kızılay’ı iş birliği ile düzenlenen dostluk gecesi sahur programına katılan mülki amirlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Organizasyonda İzmir il teşkilatımızı ve başkan vekilimizi yürekten kutluyor selamlarımı iletiyorum.







Ege bölge başkanı Mustafa Efe Öncel konuşmanın sonunda yaptığı açıklamada, 10 Haziran’da Manisa’da gerçekleşecek olan genişletilmiş Bölge İstişare toplantısına katılım sağlayacak olan Genel Başkanımız Feridun Öncel, Teşk. Sor. Gen. Bşk.Yard. Mustafa Keşküş, İzmir’e gelip bölge başkanlarımız şube başkanlarımız ve yönetimi ile genişletilmiş istişare toplantısı yaparak teşkilat yapılanması ile ilgili bilgi alış verişinde bulunacaklardır. Tüm MİSİAD ailesini toplantıya bekliyoruz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum