AK Partili Kırkpınar İstanbul'da sahaya indi

EGEOLAY/AK Parti İzmir Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul seçimleri öncesinde İzmir Milletvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için sahaya indi.

AK Partili Kırkpınar İstanbul'da sahaya indi
Editör: Ege Olay
02 Haziran 2019 - 15:40
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İstanbul Pendik’te Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’i makamında ziyaret edip, ardından Aşağı Kaynarca Mahallesinde gerçekleştirilen sokak iftarı programına katılarak esnaf ziyareti yaptı.

Pendik’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Binali Yıldırım için destek isteyen Kırkpınar,“Kiminiz Erzurum’dan, Van’dan, Sivas’tan ve ülkemizin diğer güzel illerinden gelen kardeşlerimiz İstanbul’da bir huzur iklimi içerisinde yaşıyorsunuz.  Sizin değerlerinize, inançlarınıza,  anlayışınıza, kökeninize hürmet eden ve 1994 yılından itibaren bu felsefeyi İstanbul'da oturtan, kimseyi ayırmayan, kimseyi ötekileştirmeyen ve aynı zamanda herkesin kendisini ifade etmesine imkan sağlayan bir anlayışı kıymetli Cumhurbaşkanımız, tam 25 yıldır İstanbul'da oturttu. Biz de bu anlayışın devam etmesini istiyoruz. Eğer bu anlayış devam ederse İstanbul'un huzuru da devam eder. İstanbul’un kalkınması devam eder. 23 Haziran'dan sonra İstanbul'un gücünü arkasına alarak Türkiye'nin istikrarını, yarınını bir ideolojik kavganın esiri haline getirmeye çalışacaklara fırsat vermemeliyiz” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile birlikte siyaset yapıp millete hizmet etme şerefini yaşadıklarını vurgulayan Kırkpınar, “Geçmişi hizmet dolu tecrübeli, vefa ve hizmet adamı Sayın Binali Yıldırım bakanlığı, başbakanlığı dönemlerinde ülkemiz, milletimiz ve İstanbul için ne yaptıysa seçimleri kazanmasıyla birlikte daha fazla hizmet yapacak ve İstanbul’da yetki dış güçlerin değil milletin olacak” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum