Balçova Termal Bayram'da Misafirlerini Bekliyor

EGEOLAY/Ramazan boyunca iftar programları ve çeşitli etkinliklerde binlerce konuğuna ev sahipliği yapan Balçova Termal Tesisleri Bayram'a hazırlanıyor.

Balçova Termal Bayram'da Misafirlerini Bekliyor
Editör: Ege Olay
02 Haziran 2019 - 14:36
Ramazan ayı boyunca iftar programları ile Sivil Toplum Örgütleri, İş Dünyası, çeşitli kurum ve kuruluşlardan başta olmak üzere binlerce misafirini iftar sofralarında ağırlayan Balçova termal Tesisleri Bayram'da da ülkemizin dört bir yanından ve yurt dışından gelecek misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

 

BİNLERCE KİŞİYİ İFTAR PROGRAMLARINDA AĞIRLADIK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Balçova Termal Tesisleri Genel Müdürü Zakir Kılıç, "Ramazan ayı boyunca düzenledikleri iftar programlarında büyük ilgi gördüklerini belirterek, Açık büfe ve zengin yemek çeşitlerimizle iftar programlarında da misafirlerimizin tercihi olduk. Tesislerimizde düzenlediğimiz iftar programlarında binlerce misafir ağırladık. İş Dünyası Dernekleri, Sivil Toplum Örgütleri, İş İnsanları başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerinden çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri iftar programlarında ve toplantılarında Otelimizi tercih etti. Ayrıca Devletimize ve Milletimize karşı sorumluluklarımızın gereği olarak Sayın Valimizin desteği ve ev sahipliğinde 2.500 şehit ve gazimizi iftar sofralarımızda ağırladık" diye konuştu.

 

SADECE YURT İÇİNDE DEĞİL,

YURTDIŞINDA DA İYİ TANINIYOR

Balçova Termal Tesislerinin sahip olduğu özellikleri ve niteliği ile her zaman bir marka olduğunu dile getiren Kılıç, Tesislerimiz sadece yurt içinde değil, yurt dışında da çok iyi tanınmaktadır. Bizim amacımız bu markanın hak ettiği yeri alması noktasındadır" dedi.

 

BAYRAMDA MİSAFİRLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Bayram tatili için rezervasyonların yapıldığını ifade eden Balçova Termal Tesisleri Genel Müdürü Zakir Kılıç, "Bayramda misafirlerimiz Canlı Müzik programları piyano resitali başta olmak üzere çok çeşitli programlar hazırladık. Yurt içinden ve yurt dışından  talepler alıyoruz.  Bayramda da doluluk oranlarımızı en üst seviyeye çıkarma hedefine yönelik çeşitli tanıtım çalışmaları yaptık. Tesislerimiz hem bir kentin merkezinde  hem de terapi ormanı gibi doğanın içinde gürültüden uzak dinlenme ve tatil için en ideal yer.

 

İZMİR'İN İLK SU PARKI AQUACİTY

HEYACAN VE MACERA SİZİ BEKLİYOR

Diğer taraftan çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği İzmir'in İlk Su Parkı olarak hizmet veren Aquacity Balçova Termal, 40 bin metrekare alanda yer alan farklı türlerdeki 22 su kaydırağı biri yarı olimpik olan üç yüzme havuzuyla, sınır tanımayan eğlence, bitmeyen macera, en hızlı ve heyecanlı çocuk kaydırakları aynı anda ailece kayılabilen aile kaydırağı ve uzay kâsesi Aquacity'deki birbirinden ilginç ve eğlenceli etkinlik alanlarında sadece birkaçı adrenalin yüklü aktiviteler, renkli gösteriler; hepsi yeşil cennetin ortasındaki bu dev su parkı ile yerli ve yabancı misafirlerine farklı bir tatil ve eğlence konsepti sunuyor.

Misafirlerimiz doğanın içinde tatillerini yaparken diğer taraftan şifa dolu kaplıca imkanlarımızdan da faydalanabilirler. Bayram'da misafirlerimizi bekliyoruz" diye konuştu.  

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum