Reklam

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den kamuoyuna açıklama

EGEOLAY/Dün bazı Camiiler'de Çav Bella şarkısına istinaden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kamuoyuna açıklamada bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den kamuoyuna açıklama
Editör: Ege Olay
21 Mayıs 2020 - 11:48
Başkan Soyer açıklamasında;



“Mübarek Ramazan ayının sonunda milletçe Bayram’a hazırlanırken İzmir’de dün bazı camilerin minarelerinden şarkı çalınması benimle birlikte tüm İzmirlileri üzmüştür.  En fazla birlik beraberlik içinde olmamız gereken günlerde, halkımızı birbirine düşürmeye, kutuplaştırmaya çalışanların bu kadar alçakça provokasyona tevessül etmeleri niyetlerini açıkça ortaya koyuyor. Hedefleri halkımızın dirliği, birliğini bozmaktır. Bu oyuna gelmeyelim.



Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı camilerin bazılarının ses sistemine girerek bu eylemi gerçekleştirenleri devletin yetkilileri, emniyet güçlerinin en kısa sürede yakalayarak yüce Türk Adaleti önüne çıkacağına inanıyor, İzmirliler adına bekliyoruz. Asla kabul etmeyeceğimiz bu provokasyonu gerçekleştirenleri lanetliyor, güzel İzmir’in adını bu olayla yan yana getirip politika malzemesi yapanları da kınıyorum.”

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mehmet keleş
    3 yıl önce
    Başkanım pravakayon başka bir şey degil seçimler yaklaşdı halk aç çifci aç köylū aç tarım bakanï çifciye destek diyor tarım elekriği evlerde pahalì sizin anlıyağınįz çMur at izi kasın