CHP Efes Selçuk İlçe Başkanlığından Açıklama

EGEOLAY/Efes Selçuk'ta internet haberciliği adı altında yayın yapan ve yaptığı asılsız haberlerle ilçe kamuoyunu yanlış bilgilendiren o haberciye CHP Efes Selçuk İlçe Başkanlığından esaslı bir açıklama geldi.

CHP Efes Selçuk İlçe Başkanlığından Açıklama
Editör: Ege Olay
24 Ağustos 2020 - 21:12
Yapılan açıklamada;



CHP İlçe Örgütü ve Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel arasında soğuk rüzgarlar esiyormuş gibi yansıtılan söz konusu internet sayfasına; "Parti olarak Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel’in her daim yanındayız. Belediye Başkanımız da hiçbir dönemde olmadığı kadar İlçe Örgütümüzün yanındadır" ifadelerini kullanan CHP İlçe Bakanlığı, bu konuda kamuoyunda merak edenlere de doğru bilgilendirme yapmış oldu.



CHP Efes Selçuk İlçe Başkanlığından yapılan yazı açıklamada şunlar kaydedildi: "İnternet haberciliği altında; Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Örgütümüz ve Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel’i karalamak maksadıyla yapılan haberlere itibar etmeyiniz. CHP İlçe Örgütümüz ve Selçuk Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel hiçbir dönem olmadığı kadar uyum içinde çalışmakta olup; birlikte hareket etmektedir. Bu durum bazı şahısların ve grupların hoşuna gitse de gitmese de sonuna kadar böyle devam edecektir. CHP Selçuk İlçe Örgütü ana kademe Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla birlikte gururla Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel’in her daim yanındayız. Belediye Başkanımız da hiçbir dönemde olmadığı kadar İlçe Örgütümüzün yanındadır"

YORUMLAR

  • 0 Yorum