Bergama'nın Dört Bir Yanında Yol Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

EGEOLAY/Bergama Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Bergama'nın Dört Bir Yanında Yol Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
Editör: Ege Olay
01 Haziran 2019 - 14:00
Yapılan çalışmalar kapsamında Armağanlar, Sindel, Hacılar, Durmuşlar, İsmailli, Bayramcılar ve Kozak bölgesinde arazi yollarının bakım ve onarımları gerçekleşti. Ayrıca Fen İşleri ekipleri Yortanlı Mahallesi’nde meydan düzenlenmesi için çalışmalara başladı. Merkez mahallelerde de çalışmalarını devam ettiren Acil Yol Bakım ekipleri bozulan yolların iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Kırsalda ve merkezde yolların bakım onarım ve yenileme çalışmalarına önümüzdeki günlerde hız vereceklerini ifade eden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “ Yol sorunu kentimizin önde gelen sorunlarından biri. Hem merkezde hem de kırsalda bu sorunun kalıcı olarak çözülmesi gerekiyor. Özellikle tarım sezonunun başlaması ile kırsal mahallelerimizde yolların bakım ve onarımına öncelik verdik. İnşallah kısa zamanda hem merkezde hem de kırsal mahallelerimizde yol sorununu kalıcı çözüme ulaştıracağız” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum