Başkan Yetişkin; "Söz verdiğimiz gibi Kocaçay Seferihisar'ın parlayan projesi olacak"

EGEOLAY/Seferihisar Belediyesi'nin hayata geçireceği Kocaçay Projesi için "Zoom" uygulaması üzerinden online toplantı gerçekleşti. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin " Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'in destekleriyle Seferihisar'da uzun zamandır eksikliğini çektiğimiz rekreasyon alanımız hayata geçecek" dedi.

Başkan Yetişkin; "Söz verdiğimiz gibi Kocaçay Seferihisar'ın parlayan projesi olacak"
Editör: Ege Olay
21 Ocak 2021 - 10:40

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen proje toplantısına Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Belediye Başkan Yardımcısı Yelda Celiloğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Yönetimler Şube Müdürü Gürhan Özata, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım ve Kent Estetiği Şube Müdürü Hasibe Velibeyoğlu, Yüksek Mimar Fatih Mızrak, Seferihisar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Bedri Kolat ve Seferihisar Belediyesi İmar Müdürü Nilay Eşin katıldı.

Daha yaşanabilir ve güzel bir Seferihisar için 

Seferihisar Belediyesi'nin daha yaşanabilir ve güzel bir Seferihisar için gerçekleştirmeyi planladığı Kocaçay Projesi'nde son aşamaya gelindi. Yaklaşık 200.000 metrekarelik alanda başlayacak proje kapsamında çocuk oyun parkından yürüyüş yollarına, botanik bahçelerinden çay bahçesine vatandaşın keyifle vakit geçirebileceği çok çeşitli alanlar bulunacak. 

Söz verdiğimiz gibi...

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin "Söz verdiğimiz gibi Kocaçay Proje'mizi hayata geçiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'in destekleriyle Seferihisar'da uzun zamandır eksikliğini çektiğimiz rekreasyon alanımız hayata geçecek. Kocaçay'ın mevkisi ve yeşil alanlarıyla Seferihisar'ın en kıymetli bölgelerinden. Hep birlikte bu alanı Seferihisarlıların ve Seferihisar'ımıza gelen misafirlerimizin vakit geçirmekten keyif aldığı bir yer haline getireceğiz" dedi.​

YORUMLAR

  • 0 Yorum