Asrın Aslanları Uzman Çavuşların Günü

Sibel BİNGÖL/EGEOLAY/Uzman Çavuşlar Federasyonu Anıtkabir’de tören gerçekleştirdi.

Asrın Aslanları Uzman Çavuşların Günü
Editör: Ege Olay
11 Kasım 2023 - 17:38 - Güncelleme: 11 Kasım 2023 - 19:30
Uzman Çavuşları; camiası, aileleri ve bir çok kesimden halkımız yalnız bırakmadı. 
 
Uzmanlar Federasyonu yönetimi ülke genelinde açık hava ilanlarıyla ve sosyal medya hesaplarıyla 12 Kasım Uzman Çavuşlar gününü duyurdu. 
 12 Kasım Uzman Çavuşlar Gününü,  uzman çavuşlar, aileleri uzman çavuşlara destek ve gönül veren bir çok kesimden katılımcı ile 11 Kasım 2023 saat: 11:00’da Anıtkabir’de Uzmanlar Federasyonu yönetiminin organize ettiği törende bir araya geldi.  
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda konuşma yapan Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici: “ Cumhuriyetimizin Aziz kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk; 
 
Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı olarak, manevi huzurunuzda bulunmanın sevinç ve gururu içindeyim.  12 Kasım Uzman Çavuşlar Günü dolayısıyla bizlere emanet edilen kutlu mirasın bayrağın taşımanın, bu Aziz vatanın bir parçası olmanın gururuyla; bayrağımız, Cumhuriyetimiz ve Vatanımız uğrunda Şehit ve Gazi olan tüm Kahramanlarımızı huzurunuzda şükran ve minnetle anıyoruz.
 
Gerektiğinde; Bayrağımız, Vatanımız Cumhuriyetimiz ve tüm değerlerimiz adına gözümüzü kırpmadan canımızı feda edeceğimizin sözünü bir kez daha veriyor, Aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz.” dedi.  
 
Asrın Aslanları, 12 Kasım  Uzman Çavuşlar Günü Kutlu Olsun.

YORUMLAR

  • 0 Yorum