Ak Parti İzmir Milletvekili Kırkpınar; 'Duyduklarımız Doğruysa Durum Çok Vahim'

EGEOLAY /AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, “Duyduklarımız ve gördüklerimiz doğruysa durum oldukça vahim” dedi.

Ak Parti İzmir Milletvekili Kırkpınar; 'Duyduklarımız Doğruysa Durum Çok Vahim'
Editör: Ege Olay
27 Temmuz 2019 - 14:16
Kırkpınar, Kemalpaşa’da CHP’li Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın basın yayın organlarında ve sosyal medyada dolaşan görüntüleriyle ilgili açıklama yaparak durumun vahametine dikkat çekti.

 

Olayı; medyaya yansıması ve sosyal medyada paylaşılması üzerine duyduğunu belirten AK Parti İzmir Milletvekili Kırkpınar, “Eğer duyduklarımız ve gördüklerimiz doğru ise; 100 binin üzerinde nüfusa sahip, hoşgörü ve medeniyet şehri Kemalpaşa’nın Şehrül-Emin’in böylesi bir tutum ve davranış içerisinde olması durumun vahametini göstermektedir” şeklinde konuştu. 

 

Kırkpınar, “Temsil makamında bulunan ve şehri temsil eden kişi, ‘eski ortağım’ diye hitap ettiği kişinin işyerini basarak sadece eski ortağına değil tüm Kemalpaşalılara saygısızlık yapmıştır. CHP’li Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın Kemalpaşa’dan ve tüm Kemalpaşalı hemşehrilerimizden özür dilemesi gerekir” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum