Sibel Bingöl

Sibel Bingöl

[email protected]

Mustafa Kemal Benim

27 Ekim 2023 - 22:26

Şanlı Türk Tarihimizin 100. Yılı Kutlu Olsun. Türklerin doğuşunun bayramı, en büyük en onurlu bayram, bu bayram. Ay yıldızlı, al bayrağım; güneş sönünceye dek dalgalansın yurdum üstünde.
 
Ben ölünce bayrağıma sarın; şehitler tepesine selama dursun, ağlamasın çocuklar; bir damla gözyaşı akmasın, al bayrağımın huzuruyla ‘güle güle’ diyin. ‘ Halide Edip, Kara Fatma, Hasan Tahsin, benim. Muhsin Yazıcıoğlu, Neşe Alten, Eren Bülbül benim. Komando Alparslan Kurt benim. Bir defa düşerim toprağa, bin defa doğarım, hep aynı yaşım düşman karşısında. 
 
Özgürlük savaşçıları gökyüzünün ‘Çelik Kartalları’, Düşmanın şakağından vurur Turan. Kızılelma davam. 
Türk benim adım, nerede dalgalanıyorsa bayrağım orada güzellik var, barış var. Cihana barışı, insanlığı, kardeşliği, insanca yaşamayı, medeniyeti Türkler öğretecek. Çünkü; Mustafa Kemal benim. 
 
Biz biriz, milli birliğimiz, şuurumuz uhrevi bir iklimle eser ruhumuza; Yunus Emre benim, Zozan benim, Hacı Bektaşi benim, Somuncu Baba benim, Hüseyin Benim, Hasan benim.  Ali’nin kapısın da akar ırmaklar, 
biz hepimiz Kerbela’da susuz kalmışız. ‘Hanginiz Muhammet Mustafa’sınız?’
 
Kur’an-ı Kerim’i yakanlar, bayrağımıza ayak basan şuursuzlar bu yüzyılda öğrenecek; bütün dinler önce insan olmayı öğretiyor. ‘Türkler geliyor’ denilince herkes saygıyla ayağa kalkıp, eğilecek. İşimiz de hak, aşımızda haram olmayacak çocuklarımızı çekip akacağız medeniyet diye yutturulmaya çalışılan hain tuzaklardan. Bu yüzyıl Türklerin yeniden doğuşu olacak. 
Başaracağız. Çünkü; Hepimiz Mustafa Kemal olacağız. 
Türk ordusu nasıl giriyorsa hainlerin inlerine, biz de saha da uyanık olup, Türk askeri olacağız. 
 
Mustafa Kemal benim, sensin kardeşim, biz hepimiz Çanakkale’de dağlarız ciğerimizi, Sarıkamış’ta 60 bin defa donar kalbimiz. Mustafa Kemal biziz, 29 Ekim’de coşar, 10 Kasımda akar içimize göz yaşımız. Biz hepimiz Aslanlı Yolun gülleriyiz, biz hepimiz Anıt Kabirin iklimiyiz hiç kurumaz hep yeşildir yapraklarımız, saygıdandır atamıza hiç kurumaz, hiç düşmeyiz yere. 
 
Eğilmez, bükülmez hep Elif gibi…
Türkler bu yüzyılın tarihine adını nakış nakış işleyecek. Öyle ki bilimle, sanatla, inançla, hakla, hukukla ve insanca. Çünkü, biz hepimiz Mustafa Kemaliz.
 
100.Yılımızın çoşkusu ulusça ve bütün Türk soylarının bir olup, milli birliğimizin yurdumuzda tesis edilip ve Atatürk’ün her sözünü bilimsel olarak anlayıp O’nun ışığında yürümemizi bütün içtenliğimle, samimiyetimle temenni ediyorum. 
 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun. 
 
Sibel Bingöl


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum